Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, June 21, 2010

my dream home to be..very soonn...

balik balik citer pasal rumah..hehe..aku punya sukalah..blog aku..ni kes terujer first time nak duk kat umah sendiri..last week berkesempatan tgk progression umah idaman ku itew.and guess what???it's almost done.lampu jalan sume dh pasang,guard house dh siap,club house (pool) dah siap,jalan tar dah buat..and i just got an info from facebook abt casa idaman yg diorang (the developer) dah masukkan elektrik sampai tingkat 2!that info i got 3 weeks ago.now,mesti dah masuk sampai tingkat bape dah..hatiku kuat mengatakan rumah tu boleh diduduki dlm masa terdekat nih..teruje nyeerr ..




haa..ini gambar club house dan guard house..and the jalan tar dah dibuat.dulu tanah merah je.




building ni lak dh siap lama dah.tinggal nak masuk elektrik dan air sahaja.:-)


okay,kat bawah nih dia punya gambaran dalam rumah itew.(show unit).



ini living hall.simple but nice and clean.love it.




ini second bedroom.for my little flower.




ini bathroom for master bedroom.tak besar sgt tapi oklah utk small family.




ini dining hall.tgk diorang byk guna cermin utk rumah nampak lebih besar.bleh tiru nih..;p





haa.ini lak master bed..for me & hubby..huhu...





ini lak kitchen cabinet.pendek kata diorang guna sume white concept which is very nice,look cozy and clean.tapi putih pun cepat kotor lebih2 lagi kalau ada budak kecik.

Anyway,enjoy my little flower punya pe'el sejak akhir2 nih.dah pandai main mata ngn org dan suka sgt senyum..tomey sgt rasa..

Oh manisnya,manisnya senyumanmu.





'yeah!!saya dah nak pindah umah baru!..ngeee..'



'mama,mama..lihatlah gigi saya yg ada 2 batang jer nih..hehe..

p/s : this week birthday my niece Lara Aleesya.apa hadiah nak bagi erk??






3 comments:

Love... said...

so cumel....
jemput singgah...
http://ilhamcottage.blogspot.com/

..::SangRatoo::.. said...

cumil tul eryn nih..heheh..penah gak nengok tapak umah ni..opening masa pecah tanah.... :)

ct shah said...

Love:thanks 4 singgah.dah tgk ur blog.nice hairband.maybe nak pick satu for my girl.

sangratoo:hehe..thanks 4 singgah.umah ni pun saya beli time preggy last year.tak sempat tgk pecah tanah sume.alhamdulillah,dapat gak beli umah sendiri sbb skrg menumpang umah mertua.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails