Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, October 3, 2011

selamat datang nur khalesya!

assalam semua..

pertama sekali saya nak ucapkan terima kasih pada doa2 dan ucapan takziah pada kawan2 yg drop comment dan jugak pada yg wish kat saya kat ofis ni.insyaallah,saya dan keluarga saya akan tabah menghadapi ujian dariNya ini.
ok,ni baru teringat nak update pasal kelahiran anak buah saya (sebelah hubby) yg telah dilahirkan through ceasarian kat ppum sehari sebelum mak saya meninggal dunia.nama baby yg comel tersebut adalah nur khalesya binti mohd khalid.ni adalah anak along dan abg long saya.alhamdulillah,mereka dah ada sepasang cahayamata lelaki dan perempuan.adakah saya akan mengikut jejak langkah mereka nanti?:p.tunggguu....hehehe






 along saya dan budak eryn yg excited nak masuk dlm katil baby tu.:-)


ooppsss..tu dia...baby dah meraung..huhuhu..;p


To Along dan Abg Long,tahniah diatas kelahiran baby Khalesya yg ditunggu2 ini.semoga Khalesya membesar dengan sihat dan menjadi anak yg solehah untuk mama dan ayah ok.dah leh jadi charlie's angel buli tok pa kat umah.hahahhaha..kejam punya statement.:p

7 comments:

azieazah said...

ERYN tu dah penuh gigi dah. Dah besar dah tu. Elok kalu dia pun ada adik lak pasni. hehehehe

ikatankasihku said...

tahniah dapat anak buah baru :)

dhiera said...

tahniah dapat anak buah! merah ye die... geram!!

ct rahani said...

comelnya baby.. putih gebu jer.. :p

*salam kenal ye.. sy follow.. kebetulan nama kiter sama lak.. sy pun ct. :)

Qhaifa Nur said...

salam

tomelnya new baby ni..

dah follow jom follow back

fazrulnoor said...

jaga anak baik2 nnt

hye :)

..::SangRatoo::.. said...

comelnyeee baby...putih bersih je kan..ummm rindu plak waktu dpt baby (aaron) dulu..hehehehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails