Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, July 25, 2012

My New IPAD



tq hubby for this present.really appreciate it.:-)


p/s:this week last keje.doctor kata baby memang dah masuk laluan dah.anytime from now i will deliver the baby.skrg dah super tak larat nak gi mana2.Puasa pun dh 2 hari tinggal sebab kena gastrik,selsema dan sakit tekak.huhu..Ari ni nak try puasa.mintak2 lah puasa ku ari ni berjalan ngn lancar.Amin....

6 comments:

Anum said...

bestnya dpt adiah

Sue-Rya Qistina said...

hadiah idaman saya tu. bestnye!
semoga awk dipermudahkan ye :)

izyan al-za'im said...

belum bersalin da dpt adiah . bestnye! :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waaahh..
bestnyer dpt ipad baru.. =)

ct shah said...

anum:best,best!!hehehe

sue-rya qistina:tq sue.saya mmg dh lama nak ipad ni.alhamdulillah rezeki.:-)

izyan:alhamdulillah.pas beranak nak request apa lak ek?ngeee...

leily,ummi alya husna:mmg best!hehehe..

Cikgu Tie said...

Semoga dipemudahkan bersalin nanti. Dapat baby nanti mesti comel mcm ibu dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails