Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, December 2, 2012

my bro's engagement day

Assalamualaikum..


Lama sudah x jenguk blog.xde masa sgt.skrg byk hapdet kat facebook.huhuhu..


Yesterday,adik lelaki saya yg no 2 akhir bertunang kat bukit subang.Kitorg not familiar dgn tempat tu so pakai khidmat GPS.Nasib my hubby cemerkap dlm bab cari2 rumah ni.:-)
Event start after zuhur.kitorg sampai ngam2 masa diorg tengah bincang pasal hantaran etc.
Wakil dari pihak kami (lelaki) adalah bapa saudara saya iaitu pak utih yg jadi org tengah as our parents dah tiada.
Sedih dan kesian kat dia sebab arwah mak dan abah tak sempat nak tengok anak lelaki akhir dia ni bertunang.:-(

tengok jela gambar ek.dh takde idea nak menulis ni.:p


adik bongsu saya Eira yg preggy 2 months.dia ni dh kahwin masa bulan 9 ari tu ngam2 saya pas abis pantang.

Eryn takde mood.baru pas bangun tido.


Adik Ann dipangku uncle mail


ni adik ipar saya yg baru.Nama dia Faizal.Husband adik saya Eira.the expecting father.huhu.;p


Semoga adikku Mail dan tunang Eryna (nama dah sama mcm Eryn lah) bersabar menempuh alam pertunangan yg byk pancaroba ni sampai diijabkabulkan nanti.tak silap saya dlm next year kut.

p/s:Hari ni Eryn dan Ann start dijaga oleh pengasuh baru sebab pengasuh lama dah retired (dah tak boleh jaga disebabkan masalah kesihatan).Semoga pengasuh baru ni ok lah.Kesian Eryn,dah berkali2 tukar babysitter.Eryn dan Ann doakan mama dan ayah kaya ek,boleh mama duduk rumah jadi housewife jaga sendiri korg berdua.U both are so priceless to us.

4 comments:

Anum said...

so sweet

Sue-Rya Qistina said...

wah..cantiknya warna baju diorg. hijau gitu

SangRatoo said...

hehehe..dah besar anak dara dua org tu..hehehehe..congrates utk adik maryam :)

mohd z said...

SALAM, SY ADA NAK JUAL TERMOMETER DIGITAL MURAH
MURAH HARGA BARANG RM20.00 (TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN)
KEMPEN 1 RUMAH 1 TERMOMETER-(BUZZLE BERBUNYI BILA DAPAT BACAAN SUHU SEBENAR BADAN)
LAYARI BLOG DIBAWAH
http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails