Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 19, 2010

oh honda idamanku..wink..wink..

lately nih aku teruja tgk kete honda dari mitsubishi.seblom nih tgh kompius mana satu antara 2 nih..skang kompom kitorang choose itu honda lah.tapi bkn honda cup ek.kelmarin,aku (actually my hubby) dah test drive itu civic 2.0 baru.pergghh...jakun siot..terasa kepoweran,keselesaan dan kebesaran (eceh) bila naik.kira jauh bezalah ngn aku punya wira nih..ater wira tuh dh lame.mmg rasanya dh patut tukar pun.tapi condition still ok lagi.engine maintain tak pernah mengecewakan.ingat nak jual jer kat org.sape nak?aku jual cash jer rm6k..hehehe..ok,berbalik pada citer tadi tuh,maka pabile dh tertarik menarik kau mmg daboom (tetibe),kitorang pun terus booking civic tuh..memula amek 1.8 jer tapi bila pikir blk,better amek 2.0 terus.puas ati.dh takyah tukar rim bagai..kalau 1.8 kena upgrade ke leather seat,tinted dn pasang spoiler.so kalau pakai 2.0,just touch up utk spoiler jer.tinted tuh bila ada rezeki lebih baru buat.itu kalau loan kitorg dh approved baru leh berangan2 camtuh.ngee..hari ni kut baru dpt tau loan approve ker tak.mintak2 ler sume o.k.tapi dari percakapan salesman tu tgk document sume,dia kata tade hal.and kalau lulus,kete tuh boleh kuar bln 8 ini sblum raya sbb colour putih ada 1 unit jer bln 8 ini.



oh honda putih....marvellous..


1 comment:

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

mmg suka gak kete honda... adik sy pakai honda civic... mmg nice... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails