Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, September 29, 2010

debaran....

salam semua..eceh,mcmlah ramai sgt org nak jenguk blog aku ni ha..apa2pun,ada aku kesah??kesah ada aku??ishh..apa yg aku merepek nih..

hmmmm...actually there's some 'big' thing yg saya tgh tunggu hari nih.perasaan tu mcm tunggu result spm dan tunggu sapekah juara akademi fantasia musim ini.:P.
oh..apakah semuanya ini??kalau resultnya + ,maka saya akan jadi org yg paling happppppyyyy dalam alam fana ini..
Ya Allah,semoga kau permudahkan segalanya.semoga impian kami sekeluarga termakbul.
apakah ia????oh..takleh reveal sekarang.tunggguuu.......






8 comments:

my-niezzareena said...

masuk umh baru la tu. tak sabar nak dpt kunci kan. aku tau. lepas ni kau kena jamu kami semua mkn kat umh baru kau. boleh jah?

ct shah said...

cik pah:ehehee..ermm,jawapannye adalah salah!!tett..hehe..mmglah x sabo nak dpt kunci,tapi yg ni kes lain tau.tak leh nak reveal lagi selagi tak dpt result dia samada lulus ke x.nnti dh dpt,baru saya akan war2kan kat sini.

..::SangRatoo::.. said...

eryn bakal dpt adhek ke?heheheh..mustik cumil cam eryn jugek..ieee..comel comel

ct shah said...

mama aaron:hehe..jawapannye adalah salahh jugek.tett..oh,kalau saya pregnant kali ke 2,mmg dh lama saya war2kan kat cni.itupun pas wat pregnancy test.tapi ini takde kena mengena ngn pregnant lagi.agak mystery kan?:P

wahida said...

tak baik ko berahsia bedah ooiii!!!

wardah said...

apakah yang misteri itu? takpa,takpa kami sabar menanti.cewahh

ct shah said...

wahida:biasaklah.ko hengat dato' ct je ke buleh nyanyi lagu 'biarlah rahsia'.aku malas nak reveal rahsia ini sampai aku dpt tau resultnyer.pas dh kompom,baru aku bgtau ek.sementara tu aku akan biarkan korang semua tertanya2.cthnya"oh,adakah mariam baru menang loteri??!!".:p

ct shah said...

wardah:ye mummy kakal.sabo ek.tungguuu...:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails