Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, October 7, 2010

eryn tak sihat.....

Salam semua..

blog sudah bersawang...not the very in da mood..my baby selsema teruk dan batuk in a sudden.risaunyer rasa.hopefully today batuk dan selsema dia dh kurang.yg paling merisaukan adalah dia tak nak makan apa2 langsung!nasib baik nak susu,itupun tak abis,dlm 2 botol jer dia minum sehari.Lately my hubby so busy with his new task which is more tougher than before.Poor eryn,mama dan ayah ambik dia lambat selalu,sampai kul 11.30 malam pun ada!saya rasa saya sorang jer warga matrade yg bertapa di sini.and yesterday i've got a slightly fever and headache.maybe berjangkit ngn eryn kut coz dia selalu bersin kat saya,skrg pun still headache lagi.Ya Allah,janganlah bagi aku sakit sebab nanti siapa yang nak jaga eryn?I have to be strong,stamina kena kuat.lebih2 lagi bila anak baru dpt kaki,kena sentiasa awasi dia 24 hours.sekarang dia mmg suka main turun naik tangga.bila tak bagi,mulalah baling kepala ke belakang.sabo je lah hai.Hai lah anak,semoga eryn cepat sembuh ek.risau mama bila malam2 eryn tak dpt tido lena sebab batuk dan selsema ganggu pernafasan.





eryn bila sihat.sibok nak capai kamera.







dah pandai posing pandang kamera ek?..:p







5 comments:

sha a.s said...

get well soon eryn..aunty sha doakan ya!

ct shah said...

sha: thanks auntie sha!hopefully she will get better today.

..::SangRatoo::.. said...

sayang eryn..ala syian diee..cepat baik ye muah :*

Sue-Rya Qistina said...

semoga c comel n gebus ini cepat sembuh.. :)

ct shah said...

mama aaron:shayang auntie jugek.tq.

sue:tq auntie sue.mudah2an.amin.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails