Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, December 13, 2010

surat rumah..yaribba!!!

hai u ollsss...
rasa terujer giler hari nih..mana taknyer,i dah dpt surat rumah dari developer yg i & hubby nanti2kan selama ini.tadi berlari jap (actually naik kete) gi post office kat DJ,nak sampai sana punyalah jam,tak tau apasal ramai sangat umat manusia kat situ.nak kata happening cam kat OU tak jugak.sampai parking pun tak dapat.hampeh!my hubby just duk diam2 dlm kete while i yg settlekan amek surat berdaftar kitorg.
































this is our permanent cf.yeay!

Kebetulan pulak,we olls dapat surat ni time my hubby's birthday yg ke **.hehe..alhamdulillah,kiranya CP Group ni wat cepat dan dapat cf pun cepat bln oktober (dlm bln jangkaan condo ni dpt disiapkan).But unfortunately we olls kena tunggu our bank loan utk fully disburse our loan to our developer sblm diorg release the key.tension betul ngn bank **** nih.hampeh!takpe,takpe...pelan2 kayuh.hopefully dpt kunci paling lambat next week.can't hardly wait.Tak sabar nak buat grill,beli brg2 umah etc.ohh!!
And to mr hubby,sayang ucapkan heppy birthday.Tak sangka dah menginjak 2 tahun usia perkahwinan kita.Semoga ikatan suci perkahwinan ini berkekalan hingga akhir hayat disamping anak2 yg soleh dan solehah.Luv u soooo muchhh.

8 comments:

NM02 said...

tahniah utk

ulangtahun perkahwinan korang

dan

dah dpt kunci umh baru...

yey!!!!!

cik yam nak wat party kat kondo baru dia.. jom pakat p ramai2!!!!!!

ct shah said...

kak jariah:hehe..tq..tq..kak ena nak tau time dpt jer surat tu tadi,tangan saya menggigil2,terketaq2..cam nak nangis pun ada.oh..saya takkan lupakan tarikh hari ni.insyaallah akan wat makan2 cam doa selamat.tungguuuu!!:p

..::SangRatoo::.. said...

wahhh..eryn dah nak masuk umah baru..kalau wat house warming jangan lupa ajak aaron okeh..hehehe..congrates both of u. :)

ct shah said...

sangratoo:tq mama aaron.insyaallah,kalau saya wat house warming,saya akan jemput.tapi tak tahu lagi bile masanya.tunggu settle complete umah.terujer nih..

sha a.s said...

alhamdulillah...jgn lpe kt kita...ehehe

ct shah said...

sha:dun wori.i won't.hehe

Sue-Rya Qistina said...

syukur alhamdulillah..congrates for both of u..akhirnya, dh ade rumah sendiri dh ye... :)

ct shah said...

sue:hehe..tq sue.tu lah.akhirnya merasa duk umah sendiri.syukur2 sgt.no words i can say.thank u allah.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails