Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, August 1, 2011

ramadhan ya ramadhan

assalamualaikum to all my readers..(eceh,cam byk sgt readers aku nih>:P)


wah,rasa best sgt ramadhan datang lagi.yg buatkannya best adalah this is the first time i'm fasting at my own sweet house.syoknyer dh duk umah sendiri.bersahur dua2 ngn hubby, tapi pagi tadi ditemani dgn si budak kecik yg bangun awal.bila nak take a nap balik sementara nak tunggu waktu subuh dah tak boleh sbb budak kecik tu kaco.tarik2 rambut,buat wrestling kat badan kita etc.walau bagaimanapun,we all tetap suka sebab kehadiran eryn membuatkan hidup ini tak sunyi.dah pandai kenal apa itu bird,miaw (cat),fish,ball etc.alhamdulillah,perkembangan dia agak memberangsangkan.sekrg dah pandai main tepuk amai2 ngn mama.tapi dia nyanyi bahasa dialah.ada jugaklah rhythm tu sket2.hehehe..
dan sekejap jer eryn dah nak 2 tahun.can't hardly wait utk celebrate the first ever birthday dia after raya ni.dan saya amat bersyukur sgt sebab dimakbulkan doa oleh Allah SWT utk duduk rumah sendiri,dan ada anak.semuanya lengkap.cuma tahun ni jugak agak sayu kerana kami sekeluarga tidak dapat beraya bersama abah.
diam tak diam,dah 56 hari abah pergi meninggalkan kami.kenangan bersama abah akan kekal dalam ingatan kami sampai bila-bila.alfatihah..
to all duniaku shah & eryn readers out there,saya dan family nak wish selamat berpuasa dan semoga puasa kita kali ini mendapat lebih keberkatan.

Rasa nak recall balik dari eryn lahir.



newborn.agak gelap sket kulit dia sbb kena kuning.



 aqiqah time


eryn 1year



eryn now (almost 2 years!)



looking her growing up amaze me.rasa cam tambah lagi soranglah.boleh dia buli adik die.:p

8 comments:

ikatankasihku said...

comelnyer dia...kalau ada nawaitu nak tambah lagi, jgn lmbt2...hehehe

sha a.s said...

comel la dia...besar nnt cantek ni

..::SangRatoo::.. said...

hai menantu sorang ni..heheh..cumillnye errynnnn..mcm nak geget je...tunggulaah~ :P

NM02 said...

mmm... moga doa kau nak tambah anak tu termakbul di bulan penuh berkat ini. amin

wardah @ fie shah said...

silakan tambah. saya sokong. hehe. eryn kat school kawan dgn kakal tak?

ieda said...

aolor2 si budak tomei tuuu .. geram je tunjuk gigi tuu :)

selamat berpuasa dik ..

ina said...

jom tambah..menambah bilangan

wahida said...

dah besar anak ko nok...sekejap je dah 2 tahun...

aku pun ingat nak pregnant next year...jom kita!! ahaks!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails