Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, July 24, 2011

happy 2nd birthday zara


selamat pagi semua

Hari ni masuk lewat sikit.bawak anak gi klinik kat bawah.check telinga eryn.sbb lately dia ngadu sakit,sakit.nasib doctor kata takde apa2.cuma 'wax' dlm telinga dia tu agak byk tu sebb dia tak berapa selesa.but as long as tak tutup terus saluran pendengaran,there would be no prob.
ok,smlm gi umah 'old school fren' yg dh lama gilerzzz tak jumpa.kitorg kawan masa kat sekolah rendah dulu.dia ni ada bau2 bacang sedara ngn saya jugak.kitorg 'jejak kasih' balik through facebook.dulu masing2 budak hingusan,but now masing2 dh ada family dan anak.ni masa sambut birthday anak dia yg sebaya ngn eryn cuma beza bulan jer.hapy 2nd birthday zara!



 tu mak kawan saya (yg pakai baju bunga2 dan seluar hijau) yg senyum manis tu


 ni lah kawan sekolah saya dulu.shazerin ezrina,hubby dia darus dan lil zara


 eryn yg terlebih sengih.haih..


 dia suke tgk kek.


 kurus betul ko.jeles i.


 the cake from coffee bean & the leaf


 ayam goreng..


ni lembu masak apa dh tak ingat

 nasik beryani.selain ni ada jugak nasik goreng pedas dan mihun goreng tapi tak dan nak snap


 ambik kak,jgn tak ambik.ngeee..


cer teka mana satu hadiah drp kitorg??hehhee.

6 comments:

wardah @ fie shah said...

suka betul tgk eryn senyum camtu..haha

sha a.s said...

eryn....gitu la sengih dia..syomellss!! kwn awak tu mcm muda sgt :)

Kakzakie said...

Auntie suka lihat eryn senyum. Kelihatan Eryn lebih muda dari zara.. Budak memang walau 1-5 bulan dah nampak bezanya...

Anum said...

eryn yang terlebih senyum
comel je

ina said...

eryn...comelmya senyum camtu..hehehe

wahida said...

sweet la eryn ni...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails