Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, December 1, 2011

indoor theme park first world plaza genting & visit anak buah baru..

Assalamualaikum semua...


Lama giler rasanya tak update.rindu der.
Ni nak citer pasal aktiviti kami last week.Hari Sabtu lepas we all gi Genting Highland Resort.Bertolak pas zuhur,sampai sana dlm 1 hour +.dekat mcm kat belakang umah jer.hehee.sampai sana terus beku.kabus tak hengat u olls.siap angin kuat lagi.seriau i.
nasib main dlm indoor theme park bukannya outdoor sebab eryn kecik  lagi,tak leh bawak dia gi main mainan yg adventure kat luar nun.tunggu eryn dah besar cam 6 tahun tu baru leh bawak dia gi main outdoor park sbb indoor theme park ni mmg nan hado.dah ler mainan seket pastu tak adventure langsung.adei,melepas nak naik rollercoaster dan corkscrew.takpe,takpe..yg penting quality time ngn family tu.hehehe..



bosan giler naik menda alah ni.lembab.pastu satu pusingan jer.nak tunggu berjam2.

tapi muka Eryn tetap mantain.
yg ni pun sama.warna dia jer colourful











Mainan baru under construction.





Dalam Ripley's ni ada muzium dan rumah hantu,tapi we olls tak masuk sbb Eryn takut.bergambar sajelah.

eryn takut ngn patung ni.dia peluk i kuat2 ok.hahaha..

Amek gambar ngn replica transformers sebelum balik.perhatikan senyuman Eryn.chicky betul!

 Dan ini adalah bukti bahawa cuaca di Genting amatlah berkabus dan sejuk giler babas punyer.tgk jelah diorg main.



Then,esoknya hari Ahad we olls gi visit my sister Thalia di Alam Sari Bangi yg dah selamat melahirkan baby boy nyer yg super comel,montel,bambam dan kulit bagai telur dikupas.ni yg buat i tak sabar nak preggy balik ni.hehee..:p

 The baby.Rizq Irfan Bin Mohammad Fadzillah.geram giler ngn pipi dia tu.rasa nak ricih2 wat sup..hahaha..


 my sis Thalia dan baby boy nyer.

 ambik berkat wey.mana tau.huhuhu...


 romantis tak?..silalah muntah sekarang..


 Cousins.

 Thalia & Hubby.

 Kasih ibu..




p/s:Dah decide nak buang tonsil Eryn yg semakin membesar tu.mudah2an segalanya berjalan dengan lancar.Amin...


14 comments:

Sue-Rya AQ said...

mase saya kursus kt awana aritu, sempat bwk hubby n kids jenjln kt indoor genting tu..x kisahlah walaupun saya xdpt main bnyk games kt sane, yg penting utk anak2 didahulukan..hehe

Anum said...

comeinya
tahniah dpt anak buah

..::SangRatoo::.. said...

alaala..comelnye menantu i senyum..hehehe..Congrates dpt anak buah baru..syoknyee dpt sepasang girl and boy..mudah²an berjangkitla ye che yam...kim salam kakak ye..

ok sukses utk eryn..insyaAllah semuanya selamat :)

sha a.s said...

eryn comel..anak buah pn comel... :)

Qhaifa Nur said...

jenjalan kat genting memang best...
comelnya...

ct shah said...

@sue-rya Aq
betul..betul..betul..yg penting kehendak anak dulu,baru mak bapanya..hehehe..

ct shah said...

@anum
tq anum..

ct shah said...

@sangratoo
terima kasih besan..ooppss..:P
dlm hati ni berdebor2 jugak,kena tunggu eryn sihat betul2 sbb sekrg ni dia tgh batuk.baru boleh buat minor surgery tu.

ct shah said...

@sha a.s
tq mama to be.semua baby adalah comel.kem salam ngn baby dlm peyut comel awak tu.hehe

ct shah said...

@qhaifa nur
best mmg best.tapi rasanya dh tak semeriah dulu.mungkin sebb tak dpt naik mainan outdoor yg extreme tu kut...:p

wahida said...

nok, ko nak buang tonsil tu kat mana? berapa kena?

wardah @ fie shah said...

kenapa comel sgt Eryn senyum tu? Meltingggg...hahaha, baby boy ek. congrats kakak awak ye.

ct shah said...

@wahida
aku wat kat gleneagles hospital.tapi x tau brp kos nyer sbb nak kena pastikan eryn sihat sepenuhnya (skrg ni dia still selsema) baru leh buat appointment ngn doctor ENT tu dan set utk minor surgery tu.nnti dah buat,aku kasi tau ek.

ct shah said...

@wardah@fie shah
maceh mama kakal.hehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails