Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, March 1, 2012

macam-macam...

assalamualaikum..


Hai,pas baik dari penyakit abcess @ bisul tempoh hari,ni saya kena penyakit keputihan laks.sgt tidak selesa.

Ke sebab pembawakan budak??.so stress!!!

Sape2 ada tips tak utk kurangkan masalah keputihan ni??

now baru balik dari klinik.mintak2 ler kali ni keputihan ku dpt diatasi.:-(



dah,tu jer nak cakap.

chow bedah.

4 comments:

..::SangRatoo::.. said...

hoh che yam..biasala tuu..time preggy mmg gitulah..cuma heavy atau biasa² saja ..lain² org kan..takpe..sabar yep..jgn stress.. keep smiling :)

wardah @ fie shah said...

alolo kesian dia..keputihan tu biasa kan in pregnancy tp kalau byk sgt bahaya juga. Ok pi cek doc ok?

MaryaYusof said...

Salam dear,

Cuba guna pencuci wanita lactacyd... Mana tau ok sb dulu sy pun pernah mengalami sms preggy :)

Salam kenal~

beeha said...

salam dear..

it about ur hormon changed..some preggy women may get this keputihan kejap aje..some sampai abis bersalin and ade yg continuous sampai dah bersalin still ade lagi..as u are preggy and really nothing much can do (most are not adviseable for used by preggy mommy), just wear pantiliner, and change it regularly, and try basuh dgn rebusan daun sireh..

till then, take care and salam perkenalan..nice blog yet sempoi aje!i'm new here :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails