Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, March 7, 2012

4 purnama...

Assalamualaikum semua..



Semalam gi cucuk ambik darah kat Klinik Tingkat 4.Satu hari rasa kebasnya.huhu..

Well,as usual my weight is not gain much.hanya naik 500gram sajer.so doctor suh continue dgn pramilet dan folic acid.Doctor suh makan banyak2 time ni sbb bila dh masuk 3rd trimester takleh makan byk dah sbb time tuh baby cepat membesar dan badan senang naik.As for my little munchkin,i consume neurogain.

Before ambik darah,kena scan dulu.alhamdulillah baby membesar dgn baik.weight dia baru 111 gram.Alahai keciknyer.huhu.well,esok i ada appointment lagi ngn my gynae (specialist) kat Bangsar.


nak tgk tak perut i skrg?


 masa duduk


masa baring


rasa cam besar sket berbanding ngn Eryn dulu.might be sbb rahim dah kembang (sbb penah beranak),tu yg cepat besar jer perut tuh.padahal baby kecik lagi.ah,takperlah.janji baby sihat dlm perut mama ek.don't naughty naught tau.Mama sayang adik.:-)


Dan kakak Eryn plak sekrg makin menjadi2 manja dia.kadang2 sampai hilang sabar nak melayan kerenah dia.Dia macam tau2 jer akan berkongsi kasih ngn adik dia.Eryn sayang,dun worry.mama dan ayah tetap sayang kakak sama rata ngn adik ek.Kakak tetap anak sulung mama yg manja.



dah besar dah anak dara mama.

12 comments:

Anum said...

kejap je masa berlalu kan

..::SangRatoo::.. said...

eh..menantu i dah gunting rambut?takpe..i tetap suka..hahahah

wardah @ fie shah said...

eh eh jue..bukan menantu aku ke?hahaha..comel lah perut..ni yg buat teringin ni..

emma dangdut said...

mata bulat anak maryam mcm mak dia :) comel gila!!

ct shah said...

anum:ha'ah.rasa mcm baru jer lahirkan dia.boleh tak aku nak anak aku kecik jer mcm ni.taknak dia besor2.aku nak dia ngn aku 24 jam.hahhaha

ct shah said...

sangratoo:ha'ah.kita yg potongkan rambut depan dia sebb rimas dh masuk mata.eryn pun suker auntie.hahhaha..

ct shah said...

wardah@fie shah:adoii..ni dlm dilema ni.huhuhu..yer fie,silalah bagi adik kat kakal lagi.sian kakal nak adik.:p

ct shah said...

emma dangdut:sama ke?auw,malu omaknyer.hehehe..tq.:-)

aTy _faRed~ said...

anak dara cantik..:)

Cho Zila said...

macam anak akak ler nanti umur tak berapa jauh jaraknyer...
semoga dipermudahkan....

MaryaYusof said...

As salam Ct Shah,

Comelnye perut! Terasa nak preggy pulak lg...hahaha! Comelnye Eryn, nak dpt adik ye cayang! Seronok tau! :D

wahida said...

semoga selamat semuanya...amin...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails