Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, May 21, 2012

hidung berdarah

Lately ni selalu hidung berdarah..
tapi tak ler sampai menitik-nitik tik ...tik... tu
tapi tiap kali nak hembus hidung pagi2 masa mandi tu kompem darah akan kuar bersama ngn 'bahan buangan' tadi.
nape ek?masa time Eryn dulu takde lah pulak hidung ni berdarah bagai.
Tapi bab sembelit dan kaki cramp tu mmg dh biasa.
Dan sekarang amatlah sukar nak lena malam2.sebb bila time tido wether mengiring ke kiri dan nak tukar posisi ke kanan amatlah seksanya.Itu belum lagi kalau tido menelentang.Tulang belakang,pinggang dan peha akan sakit sgt.
Sama jugak bila duduk lama2 kat kerusi,time nak bangun siaplah.jalan dah macam penguin sebb menahan kesakitan yg menekan kat tulang punggung dan pinggang.
Ni belum masuk 8 ke 9 bulan lagi nih.hohoho..
Time Eryn dulu,masuk 8 bulan jer doktor bagi mc sebulan sampai bersalin sebb saya dh tak larat nak membawa perut walhal org tgk tak besar mana pun.
takpelah,janji adik(panggilan utk baby) sihat walfiat dlm perut mama ek.
Dan mintak2lah saya selamat bersalin secara normal sebb nanti nak kena pantang kat umah sendiri after 44 days kat umah mertua.Lagi mencabar sebb nak handle si kakak lagi.
Ya Allah,Kau permudahkanlah segalanya.Amin...

5 comments:

wahida said...

kenapa pulak ye berdarah? ko dah tanya doc ke belum??

ct shah said...

aku lom tanya doctor lagi.esok check up aku tanya.tapi laki aku ckp sebb panas dalam kut.ntahlah.

eezance said...

salam singgah...

hmmm, boleh jadi sbb panas dalam.. tapi lebih baik jumpa doc dulu.. tgk kot2 ada pape dalam tu..

Semoga dipermudahkan segalanya hingga selamat habis pantang ye.. ;)

Sue-Rya Qistina said...

get well soon dear! hopefully xde ape la tu..semoga segalanya dipermudahkan.. :)

armouris said...

terjumpa info ni, juga pasal hidung berdarah… sharing is caring :) - Hidung Berdarah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails