Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, May 29, 2012

Update

Assalam semua...


Alhamdulillah,saya dah recover daripada food poisoning hari ahad baru-baru ini.Semalam plak cuti sebab gi PPUM,buat appointment untuk check up susulan 8 bulan kat sana bulan july nanti.Insyaallah nanti bersalin kat sana.Pastu gi Vision College buat scan 4D.Ye,adik Eryn sama jantina ngn Eryn.Bertambah anak daraku.alhamdulillah.Lagi satu saja jer wat 4D scan tu sebab nak tgk muka dia.Time Eryn dulu tak penah buat.hehehe..

So,here we goes:




 tgh menongkat dagu


"alahai,bosannya",agaknya itu yg dia ckp kut.:p



 Sekali imbas,rasa mcm muka Eryn.Hehehehe..semoga adik membesar dengan sihat dalam perut mama ek.Mama,Kakak Eryn dan ayah tak sabar tunggu adik keluar.Another 2 months + to go.

5 comments:

Sue-Rya Qistina said...

alhamdulillah..dah besar anak mama ye..same2 gurl plak tu..senang dah nnt xyah beli baju bnyk sgt sbb same gender ngan kakak..dh besar nnt ley main masak2.. :D

ct shah said...

sue-rya qistina:tulah,byk baju kakak dia leh recycle balik.girl powerr!hehehe..

..::SangRatoo::.. said...

alolololo....tumpang dagu possing mcm kakak eryn die la tu..hehe

izyan al-za'im said...

wahh excited nye kite tgk gmba ni! xsabar nk buat lg. hr tu punye x clear. hhehe. semoga selamat semuanye :)

wardah @ fie shah said...

Comelness!! Girl ye? Kalau ikut kakak Eryn dia peramahl..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails