Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, February 22, 2016

bersawang!




Assalamualaikum..



Dah sgt berhabok blog kesayangan ni..(kesayanganlah sgt..hahhahaha)..

But serius,syg sgt blog ni..bukan sebb apa..sebab banyak jugak memori yg saya dah abadikan dlm blog ni..termasuk kenangan bersama mak dan abah sampai diorg dah tiada..


Banyak benda nak share actually..tapi ada ke yg sudi baca.hahahhaa..


Firt,nak share pasal school eryn ..yup,she is in standard 1 now..

And her little sis,Anne dah 4 tahun..Time flies sooo fast..still adik Anne pakai pampers lagik..

Hopefully,dia akan free from pampers next year..kalau ikut kakak dia,umur 5 tahun baru tak pakai pampers..itu pun  naluri dia sendiri..x ajar pon..hehe..


Ok,nnti ada masa terluang saya upload citer terbaru with pic of course..haha..



salam..

1 comment:

Norain Omar said...

Salam,

My name is Norain from ZALORA Malaysia. I would like to offer you to do a collaboration with us. Feel free to drop me an email at norain@my.zalora.com

Thanks :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails