Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, April 28, 2010

jln2..

last week gi jln2 kat midvalley..ater menemankan mother in law gi cari present cucu dia aka anak buah aku si Sara Lisa sempena birthday dia yg dibuat ari sabtu nih (actual date birthday dia bln 4,tapi extend wat parti 1/5/10) kat A&W Pj.punyalah penat pusing dlm MV gi kedai mainan tapi nan ado yg dibeli.huhu..malas nak cite byk,layan jer pic kat bawah nih.






nape muka monyok jer syg??.mesti dia pikir 'mama aku ni tak habih2 bergambor.rimas tul'..;p







ha...time ni dia dh leh terima kenyataan yg mak dia suka bergambar (especially ngn dia)..






ni lak time kat midvalley,ingat nak belikan hairband baru,ater hairband lama dh tak muat kat kepala.cepat tul besar.
p/s: yg eryn try tu bkn hairband yer..itu adalah cekak rambut yg ditambah ngn 'telinga gajah' utk nampak lagi cute..huhu..






ni saje try pakaikan dia spek mata disney sbb tak tahan tgk.cute sgt spek2 itew.punyalah dia rimas tarik2,nasib tak rosak..hehehe..kalau tak mama dia gak kena bayo..eh silap,ayah..;p

p/s: Eryn baru jer nak tumbuh 2 btg gigi sebelah bwh..tapi nampak cam 'samar2' jer.x clear sgt.tapi bila rasa mmg tajam.haii..bilalah anak aku ni nak pandai berjalan..penat mak,asyik nak berdukung jer..
oh yer..nanti gambar masa birthday party anak buah saya tu saya akan upload next week sesudah selesai majlisnya.insyaallah.stay tuned!!





1 comment:

PUTERI HANNAN(FATIN) said...

comelnya bb.... geram nk cubit pp dia... :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails