Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, July 14, 2010

goodbye si biru

tsk,tsk,tsk...
tgh sedih nih..
hari ni last day kami dengan si biru kami..
sebb ari nih buyer tu dah nak ambik si biru yg banyak berjasa pada kami..
dah 16 tahun khidmat dia tak pernah mengecewakan kami..
but kami terpaksa 'let go' kereta wira biru kami atas sbb honda baru sudah sampai & tak mampu nak maintain 2 kete.
semoga tuan barumu nanti menjagamu seperti kami ek..:-)



our last moment with biru :-(


eryn is soo tembam ler..




sempat posing kenangan dulu sblum gi keje. :p



anyway,tak sabar dan terujer nak dapat kereta baru hari nih..alhamdulillah.







3 comments:

Lizzie Yasmin said...

lepas rumah baru, skang keta baru plak.. tahniah.. syok syok..

Tasbih Alam said...

Salam ziarah dan salm ukhuwah pada pemilik blog yang indah ini..
Sekjian lama saya mempelajari bagai mana untuk menjadi seorang blogger yang baik, kini sudah sampai masanya untuk say membina rangkaian bersama-sama blogger hebat yang lain. Di samping berkongsi ilmu yang memberi menafaat serta sama-sama mempelajari bagaiman untuk menjadi blogger yang hebat satu masa nanti
Di harap kunjuang saya ini dapat mengeratkan lagi ikatan ukhuwah sesama umat Muhammad saw...

Wassalammm......

ct shah said...

lizzie:-tq..alhamdulillah..syukur sgt2 allah dh makbulkan impian kami.pas ni pening lak nak pikir beli brg utk umah baru..;p

tasbih alam:terima kasih sebb sudi sudi ziarah blog saya yg tak seberapa nih.insyaallah,kita sama2 mempelajari ilmu dari satu sama lain.tapi nak jadi blogger yg hebat itu,rasanya belum sampai tahap itu lagi.ini pun saja suka2.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails