Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, February 16, 2011

casa idamanku

assalam..

Lama tak update citer pasal umah.sbb tak siap lagi.hari ni contactor baru start nak buat kitchen cabinet.ambik masa dlm seminggu jugaklah nak siap.takpe,takpe..sabarrrrr..saya just buat kabinet bawah dulu.yg top nya kena hold dulu sbb enggak ada uang lebih bah.takpe pelan2 kayuh,sket2 lama2 jadik bukit.tehehee..




ni kipas (mcmlah korang semua tak tau..hikhik..)..rumah saya ada 3 bilik,so ada 5 bijik kipas (termasuk hall dan dining) saya pasang.(eceh tipu,bukan saya yg pasang,org technician yg pasang):p


 ni lampu kat hall..korg penah tgk tak lampu ghupe cenggini??



 ni lampu jugak.kat passage way ke bilik...simple jer..



ni salah satu grill yg dh buat.yg ni kat yard..almaklumlah bila ada anak kecik nih kena ambik langkah berjaga2..security tu penting ye tuan2 & puan2 sekalian..



 ni pemandangan dari balkoni waktu malam.gambar tak clear sbb pakai hp jer..

tak boleh show lebih2 yer..sbb rumah still dlm proses renovation (takdelah renovate gile2 sgt).Masuk rumah ni mmg banyak pakai duit yer.lagilah kalau kita ni mmg takde barang2 asas langsung.mau bergegar otak ni memikir nak carik duit tang mana.kan best kalau pelakon transformers 3 tu sudi derma kat saya ni duit berlakon dia yg dpt juta2 tuh..(ah,perasan lagi)..:p
skrg our focus to settle all the debt.rumah nanti2 dulu.pas dh settle hutang semua,ahhhhh dunia bagaikan sorgaaa..so,kalau saya tak dpt buat house warming dulu,paham2 jelah ek..
sekian....

6 comments:

wahida said...

aku x kira!! ko kena buat jugak housewarming!!

ct shah said...

wahida:ala jah,ko doa2kanlah tetibe aku dpt menang power root,compem aku buat housewarming.hahahhaa..aku akan buat housewarming cam lambat sketlah.cth kalau aku buat dalam tahun depan,aci tak???

ZSqueenbee said...

wooooo chantekkkknyeeee umah..mse ni kita nk habiskn duit..hihi...lau umh sewa payah ckit ni umah sendri tambah je ape nak..nnti wat housewrmng jgn lpe jemput tau..ngeh ngeh...

..::SangRatoo::.. said...

erynn..nanti jemputt aaronnn yer..hikhikhik..aaron dtg bawak mungerrrrrrrrrrrr! ngeee~

ct shah said...

pia:takdelah cantik mana pun.malu acik..hehe..ye,rumah sendiri mmg gian nak perabiskan duit tapi terpaksa sekat napsu tu sbb kena ada saving,tak leh habiskan semua.kang emergency melopong.haha..

ct shah said...

sangratoo:oh,ayon..of course in the list dlm jemputan nnti.
p/s:bawak munger hidop @ munger kertass???hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails