Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, February 22, 2011

selamat jalan papa & mama

assalamualaikum semua..

semalam saya & hubby cuti sebab gi hantar my parents in law ke klia.diorg pegi umrah utk 2 minggu.rasa cam sunyi laks sbb agaknya dah biasa mama & papa ada kat umah selama ni (saya kan tumpang mertua selama ni).Harap2 one day saya dan hubby pun akan dapat peluang macam ni.insyaallah.my parents in law mmg tiap2 tahun gi umrah.bestnyer tiap2 tahun dapat jumpa rumah allah (kaabah) depan mata.




ni muka budak baru bangun tido.


kitorg gi level 5 



 tuan rumah nak gak enterprem..eryn kalau dpt mamam,mmg dia dh tak pandang org sekeliling dah..hehe



 mama & papa (my in laws)



 tok pa (papa) mmg agak rapat ngn eryn,ater duk sebumbung kan..si eryn muka releks jer



 eryn wit my hubby (hubby saya tak suka bergambar)..



 time utk masuk kapal terbang..sedih gak time nih..



selamat jalan mama..semoga selamat mengerjakan umrah dan selamat balik..





ni saya sajer jer tangkap.kasik can sket saya berangan naik flight..huhuhu..


Pas mama & papa masuk plane jer,we all terus zasss gi Nilai 3 utk cari barang rumah sebb kat sana cam murah sket tapi kena pandai tawar harga.Gambar takde sbb sibuk layan budak kecik ni..dia cranky sket.mungkin sbb tido tak cukup dan cuaca agak panas membahang semalam.tapi demi nak barang murah,ku turutkan jua.hehe..sanggup tuh.Kitchen cabinet saya dah nak hampir siap.semalam tgk progress mcm dah siap 50%.insyaallah saya bajet diorg akan siapkan sepenuhnya jumaat ni.nnti saya kasi jaja kitchen cabinet saya bila dah siap nnti.

p/s;tak sabarnya nak pindah minggu ni.happy gilerrr..:-)

9 comments:

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah dpt melawat rumah Allah stp thn, Sga kita semua akan dijemput ke sana 1 hr nanti...

Best & teruja kan nk pindah rumah baru, sy br je pindah rmh baru mgu lps, warming house pn blm buat lagi...hehe

ct shah said...

siti hajar:haah..mmg best dan rasa bertuah sgt jika kita dpt peluang melawat rumah allah tiap2 tahun.bukan senang nak pegi kecuali kalau diizinkanNya.Mama & papa saya adalah diantara org yg bertuah itu.:-)

mmg terujer sgt2 nih nak pindah.saya pun sama,tak tau leh wat house warming nnti ke tak.tgk budjet dulu.byk jugak fulus terbang ni.ater sume kena beli (brg asas pun takde)..hehe

ZSqueenbee said...

Alhamdulillah..terujenye nk ke tanah suci..insyaAllah akn ade peluang tuk kita..

awk, baby gurl awk sgt sgt sgt comel..putih gebu je die..cnne umah bru?? msti conok kan??

wahida said...

semoga mereka selamat pergi dan selamat pulang...

ko dah nak pindah minggu ni? cayalah!!

ct shah said...

pia:hehe..tq..baby gurl awak nnti lagi comel cam awak.ni tgh terujer nih.tadi sempat singgah jap balik umah tgk progress dapur.insyaallah pindah this saturday!

wahida:haah,kalau takde aral melintang.tetibe aku cam rasa cramp jap (sbb tak caya dh nak pindah)...hahhahaha

NM02 said...

mertua dah takde ni, turn kau plak masak utk suami dan anak2 ye... rajin2 kan diri tu, nnt tak le kekok nak guna dapo baru. hahahaha

kat mekah ada fridge magnet tak? erkk.... dush dush!!!

erienz said...

salam perkenalan...sungguh comel bby eryn...follow u...

ct shah said...

kak ena:ni tgh berjinak2 turun ke dapor.tapi rasanya takde maknanya nak masak time weekdays sbb hubby selalu o.t dan balik dh lewat.makan luar sudah.haha

saya pun baru pesan kat mama kalau ada fm tu,mintak tlg belikan.mana nak cari wo fm dari mekah tu.

erienz:hai salam kenal jgk.tq for polow me.i polow u back.hehe..

..::SangRatoo::.. said...

huhuhu~ eryn rindu kat atok ngan nenek eh..takpe takpe..nanti aaron dtg bawak pasu bunga plak..ngeee~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails