Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, July 5, 2011

bday party lara

assalamualaikum semua..


pergh..ni tgh curi2 masa balik lagi 5 minit nak balik nak update blog.bz giler.almaklumlah sejak ditukarkan ke dept claim ni keje mmg melambak sampai tak sedar dah pukul 5.30pm!percaya tak,saya tak dpt tgk tenet langsung dari masuk keje sampai balik.terbaik wok!
oklah,just nak citer pasal birthday party Lara Aleesya yg berlangsung di A & W Wangsa Maju last week.happening giler.oh,tak sabar nak buat majlis utk anak saya laks.:p




















dah,tu jer.nak kena kejar masa ni.baibai semua...ngeeeee.

13 comments:

wardah said...

eryn suka senyum camtu kan. hahaha cute

sha a.s said...

Suka sgt black gown eryn..comel

lynda said...

comel eryn ne....senyum nampak gigi...heheheh

..::SangRatoo::.. said...

sungguh comell eryn senyum camtu..hehehehhe

Anum said...

comel sangat2

ikatankasihku said...

kiut miut anak2 dara ni.....

Sue-Rya AQ said...

Kak, ur daughter senyum mmg ade style..hehe..chumel sgt with her black gown.. :))

NM02 said...

aku geget jugak si eryn nih... nnt la.. tunggu dia masuk bilik cse, mmg aku picit dia cukup2

gedek! said...

HITAM!

NGAM!

azieazah said...

Cute nya ERIN sengih camtuh ...

Gaun dia sangat sweet, cuma biasanya warna hitam ni cepat panas.

Selamat ulangtahun kelahiran tu Aleesya...


Bila Sunyi, AA BERSIHkan Rumah...

Cik Ecah said...

eee gerammm tgk ank akakkk chomelll
grrrrammm tgk hihi~~~~~

wahida said...

sweet la baju erynn tu...

ZSqueenbee said...

awk,eryn mmg suke wat muke camtu kn..chomell gilerrr..nice drez..sme cam aunty suke kai dwez..hihi...geramm je!! lara pon cam twin je ngn eryn..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails