Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Friday, June 24, 2011

memori corner

assalamualaikum..


Best betul lunch hari Jumaat ni.Boleh buat macam2.Tadi lunch dengan cik hubby kat The Mall.First time try makan kat satu restoran ni nama dia Memori Corner.Ianya terletak kat Tingkat 4.Rasanya restoran ni baru dibuka sebab before this tak pernah nampak restoran ni.Ke aku yg tak perasan?huhu..
Yang bestnya pasal restoran ni adalah interior dalamannya berkonsepkan alam semulajadi dan suasana kampung.Dan makanannya mmg marvelous!.Ok jom tgk apa yg saya dan hubby makan.



 ais kacang utk hubby.sedap !


 fresh orange


 sweet & sour rice.rasanya different sket dari kedai lain yg pernah kitorg makan.sedap gilak!



 byk giler gambar pelakon2 dulu2 diorg tampal.evergreen sungguh!



siap snap banner lagi.amek ko.hahhahaaha..

Kesimpulannya,mmg makanan kat sini adalah sedap2 belaka.Macam2 ada.dari western ke chinese ke malay food.You all should try.



p/s:pas ni nak try tomyam dlm kelapa diorg laks.yummy..:-)

12 comments:

Anum said...

aku dah pernah try.. memang sedap

ct shah said...

anum:ko dh penah try ek?sedap kan?pas ni nak gi lagilah.sambil tu leh shopping2 kat parkson.alasan...:p

ZSqueenbee said...

sweetnyee bersama Mr Hubby ye..lme xbce blog awk..windu ngn baby sofea..hihi..lmenye xgi the mall...

wahida said...

nnt boleh cuba kat sini...

gedek! said...

kamu kerja dekat2 dengan the mall, ke?

ct shah said...

pia:gi lah the mall.makin best lak saya rasa sbb ada parkson.rambang tgk baju,kasut dan beg.adei..:p


wahida:cuba jgn tak cuba jah.

ct shah said...

gedek!:dekat2 pun kira berpeluh gak ketiak kalau jalan kaki.hehehe.
rasa dlm 15 min kalau naik kete dari opis ke the mall lalu jln tunku.

sha a.s said...

awak, kite penah mkn skali memori corner ni kt Taman Melati....yg kt The Mall x penah g lagi :)

NM02 said...
This comment has been removed by the author.
NM02 said...

kamera baru ker?

ct shah said...

sha:trylah gi the mall.best woo!:-)


kak ena:ni saya pakai kamera hp jer.tapi mmg ada beli kamera baru tapi x bawak.ngeee...:p

ikatankasihku said...

cedapnya...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails