Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, September 13, 2011

eryn's birthday party

Assalam semua..

Tetiba rajin update 2 entry dlm satu hari.suke ati jer.hehe..

saya just nak wish thank you pada mereka2 yg sudi datang ke majlis birthday party eryn yg julung2 kali saya adakan kat KFC KD.Special wish pada my family and friends (Lynda,Wardah & Jue).tak sangka u olls geng divas sanggup datang memeriahkan majlis anak saya..u olls rock!dan jugak kepada kenalan2 kami yg lain.terima kasih daun keladi saya ucapkan.terasa happening giler ari tu.tapi sadly byk gambar tak jadi..gelap.sebb appoint adik ipar jadi fotographer.adeh..takpe,next time mesti siap2 carik fotographer yg berpengalaman utk ambik gambar sebb moment2 tu takkan dpt balik.:-)



 
 The birthday gal.:-)


 eryn dan tok pa kesayangan dia.


 


ni ntah hape yg dia cuba nak buat ni.:p


 the food & drinks


 the cake.credit to ecar for this lovely & cute cakes.:-)


 sara & khai-anak buah ni.


 from left my biras wana,adeq (kembar my hubby).along yg cute & my hubby.:-)


eryn tengah merasmikan keknya.happy birthday sayang!


 dapat birthday gift dari chicky tapi eryn ni punyalah penakut ngn maskot tu.huhu..


 time for the other kids lak yg dapat gift.:-)





 my akak ipar & my MIL


antara tetamu yg hadir.



me with my best friend masa zaman sekolah.lama woo kawan.


cer teka apa yg ditunjuk oleh geng divas ini.huhu..:p



ada byk lagi photo tapi yg lain tu nan hado jer.almaklumlah fotographer amature.oklah,dah nak balik dah ni.chow bedah!

7 comments:

wardah @ fie shah said...

thanks to u for inviting us! kitorang mmg suka pergi party ni. ahaha. to Eryn aka bakal menantu, be a good girl to mama & papa ok.

ps: diva tunjuk paparazi nk snap gambar. hahaha.

NM02 said...

sori la yam.. next time insyaAllah aku join ye

meh datang amek hadiah eryn

ct shah said...

@wardah@fie shah
hahaha..siot jer.hopefully u guys enjoys through the party.kalau terkurang dpt makan tu,mak mintak mangap jelah ye.
p/s:tulah,paparazzi tak reti amek gambarlah.habis hancuss..hahhaha


@nm02
it's ok jah.i kan org yg memahami.hehehe.
ade hadiah utk eryn ker??ok,jap lagi 5 minit saya sampai.ni kes mak yg lebih terujer.thank u kak ena.:-)

..::SangRatoo::.. said...

heheh..tq eryn n mariam sebab sudi jemput aaron ye...harap suka gift yg mummy beli..eh untie..nyeh nyeh nyeh.. :D

ct shah said...

@sangratoo
hehehe..tq jugak pada mummy jue & uncle najib & aaron laling sbb sudi dtg memeriahkan party tu.eryn suke sgt ngn hadiah tu sbb cute.leh bawak bekal gi tadika.:-)

wahida said...

cutenya erin ni...

gedek! said...

eryn in all black!

NGAM!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails