Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, September 4, 2011

happy birthday eryn sweetheart!

assalam semua,

hari ni dah masuk keje balik lepas seminggu cuti raya.bosan pun ada jugak sbb still in raya mood.hehehe..bunyi macam nak kena penampar je kan?ko hengat ko kaya ker nak senang lenang kat umah lama2??(kutuk diri sendirik)..:p

baru sedar hari ni 5 september genap si halus (ni panggilan dari tok pa eryn) ni 2 tahun.2 years back at 8.47 am eryn was safely born on earth dengan bantuan vacuum,ater lama sangat nak keluar.dan jugak sebb tak rasa nak meneran akibat dari tusukan epidural kat tulang belakang i.ngeri jugak bila ingat balik.tapi bersyukur sebb selamat sudah melahirkan si kecil yg selama ni menendang2 perut mommy dia selama 9 bulan lebih.hehehe

kepada eryn ku yg bucuk tu,mama nak wish happy birthday sayang.semoga eryn panjang umur,murah rezeki,diberikan nikmat kesihatan yg berpanjangan,selamat dunia dan akhirat dan menjadi anak yg solehah pada mama dan ayah ye.u're sooo priceless syg.mama & ayah sayang sangat dgn kakak eryn.andai kata eryn dah besar nanti dan terbaca blog mama ni,ketahuilah bahawa cerita eryn yg banyak mama bebelkan kat sini.sbb eryn adalah nyawa,jiwa dan raga mama.pejam celik2 eryn dah 2 tahun.macam manalah nak terima hakikat bila dia dh besar dan pandai jaga diri nnti ek??dan yg paling sedih,bila dia mula disunting org & pergi meninggalkan kami??..oh..tak sanggup nak pikir.

oklah,nak rest jap.tak tau nape hari ni rasa cam tak sedap badan jer.mual2 tapi muntah tidak pulak.salah makan kot.hmm..

p/s:tak sabar nak tunggu hari ahad ni.:-)

5 comments:

gedek! said...

mual-mual ada 'isi' kot?

hehe

wahida said...

hepi besday erin...semoga panjang umur dan sentiasa diberikan kesihatan yang baik hendaknya...amin..

jgn notti2 tau!!
meh cium sikit!!

ct shah said...

@gedek!
amin...:-)


@wahida
tq jah.ko jadi dtg tak ahad nih?:-)

NM02 said...

hepi beday erin

nnt untie kasi hadiah okess

ct shah said...

@nm02

tq auntie ena.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails