Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, April 1, 2012

kenduri aqiqah baby Rizq Irfan dan majlis tahlil arwah mak dan abah

Assalamualaikum semua,


Hari ni nak update pasal kenduri aqiqah baby Rizq dan majlis tahlil arwah mak dan abah yg telah diadakan di teratak kakak ku Thalia di Alam Sari Bangi.
Sangat best dan sangat penat juger sebb kena handle budak kecik tu sorang2 as my hubby kena gi keje semalam (o.t) nokss dari pagi ke malam.Nasib ler ada adik beradik tercinta tolong jagakan jugak si Eryn tu.Oh,ada kejadian yg tak best berlaku.Eryn telah terjatuh dan mengalami lebam di dahi belah kanan sebab tersadung masa main kejar2 ngn sepupunya Lara.Adeii..penat gi tuam ngn tudung saya dan ice pack.Dah jatuh saham anak aku.:p

Ok,let's picture tells a story......


 Note:Gambar agak banyak.layanzz..



 The banner.Sponsored by my little sis Eira.


 Putera yg diraikan,baby Rizq Irfan yg bam bam sgt.geram!!!




the cradle 'buaian berendoi'



rasa macam nak nyanyi "rock a by baby"....oh..



siap ada teddy bear kat cradle tuh.



Putera sedang beradu...baik giler ini budak.tido jer.good boy.


 Pihak marhaban.




Tuan tanah.My sis Thalia with her child Lara dan Rizq Irfan.Abg ipar i takde sebb dia sibuk layan guest.



Tuan empunya blog  pun nak enterprem.oh,sangat chubby pipiku.





 khemah kat luar



Inilah yg sponsored banner tadi.thanks dik!


 sudut ABC (air batu campur).ni sudut yg paling saya sukerrrrr...dap dap..



 Eryn with her headband.susah betul nak tangkap gambar dia.


 My little bro (no 2 akhir) with her bakal tunang.eceh..


 ni masa cukur jambul



 sweet cousins.Eryn dan Lara.dua2 berlengas.


 the doorgift


 doorgift lagi


 Thalia dan kakak saya yg no 3,kak Junai.dia ni duduk kat Sg Besar dan jarang sgt jumpa dia.


 ni abang saya yg no 4,abang hairi a.k.a abang uda with his wife kak Farah


 ni saya ngn akak saya no 2 (akak Shidah) dan my SIL Kak Farah.Pakai baju hitam tak nampak pewot sgt.hehe..


 Bergambar ngn tuan rumah.hehehe


 rasa nak geget2 si Rizq ni tau.



lastly,ni bukti anak saya lebam di dahi dia.tgh tido sebab kepenatan menangis sakit.sian anak mama.



p/s:Ari ni MATRADE dah sibuk ngn preparation untuk IBM MIHAS esok.huhu...

6 comments:

..::SangRatoo::.. said...

alololo..kenapa menantu untie lebam kat dahi nii...baby rizq memang mintak² digigit..ieee geramm!!!

ct shah said...

sangratoo:tulah auntie,budak eryn ni tak reti nak jalan,suker berlari jer.tulah padahnyer.haih!
mmg baby rizq tu menggeramkan semua org pasal pipi dia yg labuh tu.nasib org ramai semalam.cover..cover..:p

Zana Nordin said...

salam
tembamnya baby rizq..geram tengok pipi dia..

cantik decoration utk majlis tersebut...nampak lembut jer..

wardah @ fie shah said...

its ok Eryn, ure still my favourite. Wahhh gittew. Nice pelamin berendoi!

saya tak tipu!!nina the mummy said...

Kakak u thalia mcm pakistan....

Ashraf Hussain said...

Buaian / cradle by Make A Wish Event. INSTAGRAM #makeawishevent

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails