Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, April 18, 2012

rindu ketembunan eryn

Masa ni Eryn 5 Bulan.Rindunyer saat ni.dah lama x pegang baby.coming soon insyaallah.








Sekarang Eryn dah besar dan insyaallah tak lama lagi dia dah nak jadi kak long.


p/s: Boleh tak anak kita x besar2 dan duduk bawah ketiak kita 24 hours???.hehehhe..berangan..

5 comments:

Sue-Rya Qistina said...

Comel giler eryn mase ni..tembun betul..hehehehe..

insyaAllah kak, x bape lame je lagi nk dpt newborn baby..seronokkan mengandung dan melahirkan ni..

ct shah said...

sue-rya qistina:haah,mmg best bab mengandung dan melahirkan.tapi yg bab pantang tu yg seksa sket.rasa nak ngelat jer.hehehe.

wahida said...

ko dah kenapa tak nak anak membesar? ekekek...

ct shah said...

wahida:aku xnak berpisah ngn anak2 aku dow.kang bila diorg besar kena kawen etc.
(drp ibu yg meroyan tak dpt terima hakikat.huhu..)

Cho Zila said...

seronoknyer nak pegang baby lagi... bahagia rasa... betoiler saat masa diaorang keciktu best sesangat...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails