Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, May 27, 2013

Assalamualaikum...



I'm back after 'not that quite long time' leave.

Semalam saya cuti.Ada hal sket kat LHDN then terus gi dating ngn hubby kat MID VALLEY.
Tujuan utama adalah utk watching movie,mingle2 around.then tujuan sampingan adalah utk menyopping kasut kerja.
Dah berkurun kut tak tukar kasut kerja.Dari kaki size 4 sampai la ni dah size 5 (but kadang2 boleh jadi size 6) depend on brand kasut tu.
Tapi hampa sgt sebab kasut yg ku nak dh takde saiz.mencik tau!So just jln2 jelah.ooops,anak2 tak ikut.we all tinggalkan kat umah babysitter.Kang tak jadi dating laks.:p

Just nak citer semalam gi tgk "Fast & Furious 6" kat GSC Mid Valley.
Aduhai.....sangattttttttt besstttttt cerita dia.i'm really in LOVE with this movie & the stars.
As usual Dom,O'Conner,Mia,Letty,Roman,Han,Gisele,Tej & watak jahat baru dalam movie ni Shaw mmg awesome sgt!!
Mmg x menghampakan dari first film sampai ke 6th film mmg best.
Masa babak akhir tu tetibe muncul lak si hero Transporter (Jason Statham) call si Dom.
Nampak macam nak gaduh jer.So kemungkinan besar akan ada Fast & Furious 7 laks.
eeiii..tak sabar nak tgk.

NAH,saya tepek poster diorg.
sape yg tak penah tgk lagi gi lah tgk.bessstt!!!!



lately ni suke tgk lelaki botak.apakah???:P

saya suka Dom & Hobbs (The rock) sebab diorg botak dan macho.yg si Tej (negro) tu saya suka gak tapi bukan sebab muka dia tapi sebab dia mmg kelakar nak mamp&%$ dalam cerita ni.

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

best kan ceta tue

ct shah said...

@anum:
bestttt sgggttt.aku sampai sekrg teringat2.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails