Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, May 22, 2013

update & Rocher

Assalamualaikum..



Hai,lama dah tak menulis kat blog ni.Sekarang ni aktif kat IG dan facebook jer.
merajuk dh blog i ni.:p

Well,just want to share yg ari ni dlm sejarah sampai awal before 8.00 am.aku thumb print kul 7.57 am.
Kuar umah pkl 7.15am,send kids kat umah babysitter,then send en hubby kat komuter kg batu kul 7.30am.
Pastu terus headed ke opis.Jalan jam but moving lah.alhamdulillah.

Sejak dh drive sendiri ni,ada sekali jer aku lambat.itupun sebab ada 2 kete rosak kat tgh jalan dan time tu plak hujan lebat selebat2nya.last 2 weeks kut.x hengat sgt.

but ari ni yg paling best sebab dapat coklat FREE dari kakak aku yg tersayang (kakak2 yg lain pon aku sayang gak tau..hehehe).

Aku dapat coklat Ferrero Rocher satu kotak kau.hambek!

Dah ler coklat feveret aku tu.tq Thalia yg gojes sebab bagi complimentary coklat kat adik mu ini yg susah payah jualkan coklat kawan hang tu.ngeee...

dah,tu jer nak cite (for today)




The ROCHER...rezeki..rezeki..:-)



dua org anak dara ku yg gediks...hehehehe...


3 comments:

Nurzakiah Hanum said...

comelnya

lynda said...

puas ko mkn coklat tu....eryn n ann comel la....

ct shah said...

@anum:
hehehe..tq


@lynda:
eryn yg 'hantu' coklat tu.2 ari dh abis.:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails