Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, May 28, 2013

siapa MINAT HaZaMa angkat tangaN!!

Assalamualaikum...


Hahahaha...tajuk mcm kontorversi sgt ken???:p

Actually i'm not talking about wether u ollss like Hazama or not but just nak sentuh about his latest song "Relakan Jiwa".

Pada saya,lirik lagu tu dan jugak suara Hazama yg mendendangkan lagu tersebut amat syahdu.
saya rasa this is the first time saya suka betul2 ngn lagu melayu camni.

Memang x sangka yg Hazama penyanyi dia.

ni saya tepek lirik dia yg begitu puitis.enjoice!


Lirik Lagu Relakan Jiwa : Hazama Kusangka hidupku
Selamanya kelam
Terbelenggu ikatan tanpa manisnya cinta

Memaksa diriku
Menapaki jalan
Arah yang tak pernah ku mahu dalam hatiku

Kini kau pun hadir
Memberi cahaya
Membangunkan ku dari suramnya mimpi ngeri

Menuntun hatiku ke palung asmara
Seakan ku hidup kembali dari matiku

Engkaulah cinta
Yang selama ini aku cari

Ku Relakan Jiwa
Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
Kerna engkaulah nadi yang menghidupkan aku
Yang mampu melarutkian setiap sepi hatiku

Hati bukan untuk dimiliki
Tapi untuk dicinta dan mencintai
Kurelakan jiwaku padamu

Engkaulah cinta
Yang selama ini aku cari

Ku relakan jiwa
Tuk menjadi penghuni dalam sangkar hatimu
Kerna engkaulah nadi yang menhidupkan aku
Yang mampu melarutkan setiap sepi hatiku

Seandainya waktu
Tak pernah pertemukan aku dengan dirimu
Akan kubiarkan mati hatiku selamanya
Sehingga kau datang membangunkan aku


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2012



p/s :Mula minat kat Hazama disebabkan lagu ni.ngeeeee....

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

saya

ct shah said...

@anum:
give me 5!

Sue-Rya Qistina said...

hihihi..peminat tegar rupanya cik yam kita ni ye. saya minat gitu2 je

ct shah said...

@sue-rya qistina:
tak taulah sue.bila dgr lagu ni jer,rasa meremang bulu tengkuk.mmg feel habislahh..hehehehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails