Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, October 20, 2013

hari ini...

Assalamualaikum..


Ceh,tajuk tak agak2.:p


Nak citer,ari ni my Father In Law wat operation buang batu karang kat Damansara Specialist Hospital.Hubby iols automatik dapat cuti (CIMB sekarang bagi cuti max 10 hari if one of the family members hospitalize/warded).Best kan.
I still kena keje.sayang nak cuti sekali sebab MIL cakap satu hari je papa (FIL) wat operation and ari ni gak leh balik umah (so mungkin tak warded).

Hari ni jugak gi cucuk 2nd dose untuk vaksin Hep A + B.Sengal jer rasa lengan ni ha.nasib ari ni tak drive.hehehe..hubby hantar.


Dah..tu jer nak gebang..


Oopss..lupa lak lagi satu hal.Last week we olls ada beli kucing persian 2 ekor (sebb Eryn suka sgt kucing).Tapi hanya seminggu jer bela sebab we olls tak tahan ngn expenses 2 ekor si bulus ni & jugak sebb si Anne alah ngn bulu kucing so have to let go.Nasib ada buyers beli.
Never thought that bela kucing persian ni amat mahal.cage dan makanan etc dah nak dekat rm1K.
pastu paling tak tahan sebab bulu dia terbang banyak sgttt..grrr..asyik nak kena vacum umah je lah.


eh,dah mcm banyak lak ter cerita

ok,bye!!



13 comments:

Qhaifa Nur said...

moga FIL cepat sembuh dan kembali sihat....
anak-anak takut kucing...nak bela susah sikit...

Kakzakie said...

Bagusnya sebab family members warded bagi sampai 10 hari cuti...

eira eixora said...

anak saya suka juga kucing, tapi tak beli sebab mamanya tak suka =)

Pokok Manggis Depan Rumah said...

bagus la dapat cuti 10hari kan. boleh tengok-tengok ada masa macam tu.

Mommy_Cha said...

hi dear.

i tak minat sgt meow.
sebab i ratu resdong
segala bulu2 habuk mesti aku bersin.
hahahaha.

:)

ct shah said...

@qhaifa nur
thanks for ur doa.my kids mmg minat giler kucing especially eryn tu.siap minum susu sebelah cage kucing.adeii

ct shah said...

@kakzakie
haah kak.mmg best.cimb baru buat terms tu.:-)

ct shah said...

@eira eixora
saya pun kureng kucing.tp alhamdulillah tak jaga lama2 anak bulus tu.tak yah pikir dah.hehe

ct shah said...

@pokok manggis depan rumah
haah.bagus kan.:-)

ct shah said...

@mommy_cha
saya pun kureng minat miaw.cuma suka tengok jer kalau yg comel2 cute2 tu.ni bela pun sebb anak suka.tapi pas dh bela,dh tobat dah.too expensive.hehehe

Zuraidah Butang said...

semoga FIl cpt sembuh...hehe..sy pun baru beli kucing parsi..tapi kami masih bela lgk...i folo u k..:P

::EIDA:: said...

nak tengok kucing kucing tu???? hehehe

Puan Kutu said...

semoga FIL cepat sembuh..kita doakan dari kejauhan.tak agak2.hehe sory tiru..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails