Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, October 24, 2013

entry peram "Thalia's open house at bangi"

Assalamualaikum...


Hari ni terus 2 entry kau.hehee..dah ada masa singgang ni,eloklah manfaat kan ek.:p


Last September 8th,my sis Thalia buat kenduri tahlil utk arwah & mak dan jugak open house kat umah dia di Alam Sari.
saya bab2 makan ni mmg laju jer.hehehe.
Janji kul 10am,but tau2 jelah bila ada anak kecik ni persiapan diri tu kena ambik masa.nak kena siapkan bebudak dulu,pastu semua dh selesai barulah turn emaknya bersolek.eh?

Menu simple but sangat sedap!Main menu dia adalah nasi lemak,roti jala,taufufa (yg ni rare) etc..


malas nak membebel,jom tgk gambar



 eryn tetiba sipu2 malu konon.ecehh


 ni muka budak selenge.sebelah tu my niece Lara Aleesya.diorg ni mcm adik beradik sebb rapat sangat.hehe



 Amanda.melopong apa tu dik??



 Eryn jakun naik beskal.nnti mama & ayah beli ye nak.sob..sob..



 Amanda with kakak Lara.Elok pulak Lara bagi pinjam beskal.:p



Ni mama & ayah bebudak tadi.adeii,abaikan perutku yg kembang itu.belom ada isi lagi ek.:p


Kitorg lepak tak lama sebb makin lama makin ramai kawan opis Thalia datang.I is malu,jadi harus ler minta diri dulu ek.hehe




Tengah menghitung waktu nak balik.tak sabar nak pick up bebudak 2 org tu.:-)


25 comments:

Rizziela said...

CANTIK RUmah tuan rumah kan

Puan Kutu said...

salam kenal..

amboi comel2 anak dara awak ni.putih gebu je.geram sy tgok..:)

Puan Kutu said...

salam kenal..

amboi comel2 anak dara awak ni.putih gebu je.geram sy tgok..:)

acik idah said...

Salam CT,
Datang membalas kunjungan.. :)
Comel anak2 awak.. blog nie pun ceria dengan gambar2 yang cantek.. Good Luck yer.. :D
Follower #125

Kakzakie said...

Lara punya rambut cantiklah - ala-ala anak mat salleh dah kakak tengok.

Umi Qi said...

Salam kenal kembali...comel yer thalia and amanda...cuteeeeeeeee

Qhaifa Nur said...

comel muka amanda macam tu...suka auntie nur sayang......

HeNRieTTa JoSe said...

Slm knal...thanks dropping by my blog....

Comeinye bbdak dua org tu....lara pown sweet sgt...suka rmbut dia...mahal tu...

ct shah said...

@rizziela
haah.cantik.mimpi je lah nak umah landed luas camni.hehe

ct shah said...

@puan kutu

hai,tq sebb sudi singgah.hehehe.

ct shah said...

@acik idah

tq sebb sudi singgah.:-)

ct shah said...

@kakzakie

haah kak.mmg macam rambut mat salleh.dgn curly siap warna brown lagi.mmg menjadi idaman kalbu.:-)

ct shah said...

@umi qi

tq umi qie.by the way,thalia tu nama my sister.anak saya eryn dan amanda jer.hehehe.:P

ct shah said...

@qhaifa nur

tq auntie.hehehe..:-)

ct shah said...

@henrietta jose

hai,tq sbb sudi singgah.haah,rambut lara mmg cantik curly.:-)

eira eixora said...

nak dekat samalah muka amanda ngan eryn. confius jap.

uncle gedek said...

tu namanya pelok tak mo bagi terlepas tu...

swit!

ct shah said...

@eira exora

hahaha.nak sama ek.ada sikit persamaanlah saya tgk.but muka diorg lebih mirip sangat kalau time tido.:-)

ct shah said...

@uncle gedek

hehehe.mmg tak lepas uncle.hrp2 berkekalan ke akhir hayat kami.amin.:-)

HeNRieTTa JoSe said...

Pss...kitorg ambil yg ada aircond..Rm110 per nite...pg, ada bfast...tuan rumah sediakan....

LYAfrina said...

alahai..comelnyerrr

ct shah said...

@herieeta jose
tq 4 the info.:-)

ct shah said...

@lyafrina
tq.hehhee

Cik Puan Rara said...

amanda kenapa comei sgt?!

~ NANA ~ said...

aduhh comelnya rambut keringting! geram tgk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails