Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, October 7, 2013

mumbling jer...

Assalamualaikum...


Aiyooo..dah lama x hupdate blog ni.bz bebenor ke ..eh?

Pagi ni memang liat betul nak bangun gi keje.rasa letih jer lately.ni mesti sebab kolesterol badan dah mencanak naik ni.adeii..

Rindunya ngn budak 2 org tu.buat apalah kat umah opah ek?(opah gelaran utk my babysitter)

Si Anne selsema dari last week lagi,x baik2 lagi.nasib tak demam.semakin manja sgt2 ngn mama dia ni.tak leh jauh sket,melalak tak tentu pasal.kalau ngn ayah dia,dia takut pulak.siap diam membatu kalau kita suh ayah dia jaga.macam ayah dia tu raksasa gorgon lak.:p






gini ler rupa bebudak ni pagi2 pas baru bangun tido.si anne mmg suka sengih cam kerang busuk camtu lately sampai menampakkan 4 batang gigi arnab.:p




 ni gambar diorg masa on the way gi umah opah.nampak redho je kan?padahal hari2 eryn cakap "mama,esok mama jaga eryn ngn adik ya,tak nak pegi umah opah"..huhu..meruntun jiwa betul.





Lastly tepek gambar puan blog yg semakin gems***...susah betul nak kurus skrg ni.napsu makan tak leh nak dikawal.matilah..tsk..tsk...



p/s:balik ni tak nak makan apa2.tahan napsu.harap2 berjaya..hehehe

12 comments:

Qhaifa Nur said...

alahai comelnya muka baru bangun tido...

Mas reena said...

Salam perkenalan.. comel-comelnya anak =)

Kek Tiramisu yang paling sedap pernah saya rasa

amirah said...

comel sungguh laaaa si kecik berdua ni...selamat berkenalan ye cik ct..

Cik Puan Rara said...

Ya Allah.omeinya si tecik tu senyum cm tu.geram btol aku!

ct shah said...

@qhaifa nur
hehehe.thanks.biasa jer

@mas reena
salam kenal jugak.:-)

@amirah
salam kenal jugak.thanks 4 visiting my blog

@cik puan rara
hehehehe..ala,budak kecik mmg suka senyum cam kerang busuk kan?:P

Kakzakie said...

Muka baby baru bangun tidur tetap menawan tak macam kita:)

ct shah said...

@kakzakie

hahaha..betul tu kak.budak2 mmg comel je bila bangun tido.tapi cuba mak bapak budak..x sanggup nak cakap rupa apa..:P

Pokok Manggis Depan Rumah said...

comelnya mereka berdua ni.

ct shah said...

@pokok manggis depan rumah
tq.heheehe

eira eixora said...

kiut je mereka ni. salam kenal. saya follower baru blog ni =)

ct shah said...

@eira exora
salam kenal jugak.thanks 4 following my blog.:-)

saya tak tipu!!nina the mummy said...

Comelnya amanda...n tua blog, u look fine to me,tak gemok ponggggg!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails