Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, November 17, 2013

sen heng sri petaling



Assalamualaikum...


Lama dah tak update ek.bz sket.hehee

Ni citer semalam,fresh lagi ni.

Semalam saje gi usha electrical items kat Sen Heng Sri Petaling ni.My hubby dpt info dari FB yang diorg buat markdown salesss!!bersinar2 mata ni ha tgk flyer kat bawah ni




 Paling tak tahan bila tengok harga fridge ni (eventhough dah ada side by side fridge kat umah),tapi macam tak puas ati naper lah murah bebenor harga dia ni.cun lak tu.650L lak tu.aduii.

Tapi tak de rezeki kitorg nak beli barang kat situ sebab almost barang SOLD OUT ye u olls!
ini menunjukkan betapa murah nyer harga yg sen heng ni tawarkan.

Tauke kedai tu cakap sebb diorg nak pindah location,tu yg diorg malas nak bawak banyak barang.



oklah,tu jer nak cakap.masih bersedih tak dapat beli apa2 semalam.tsk..tsk..


Entry diakhiri dengan anak dara ku yg semakin pandai bergaya sekarang.outfit dia dari kepala sampai kaki dia choose sendiri.ni belum sekolah lagi ni adeii...



Sofea Eryna a.k.a Eryn.Amboi dalam lift pun sempat posing ye nak.:-)


 Sofea Amanda.Budak ni langsung tak pandang org dah.Masuk kete jer terus kroohh..kroohh.:p



ok,tammatt..




12 comments:

Kakzakie said...

Oh... betul-betul murah ct. Betul fridge tu selalu 3K plus tau..

ct shah said...

@kakzakie
tau takpe.last time saya beli fridge side by side samsung pun dlm 3k plus gak.yg ni mmg berbaloi kan kak?

Qhaifa Nur said...

seronoknya kalau dapat yang macam tuh..

Mommy_Cha said...

alahai.
bestnye diskaun tu, byk betol diskaun nye.
between both sofea are very cute.
ni buat nak preggie lagi nih.
muahahaha.
padahal anak yg ade ni pon aku dah jadi tarjannnn :)

ct shah said...

@qhaifa nur
haah,best kan kalau dpt.berbaloi2.:-)

ct shah said...

@mommy_cha
tambah ler lagi.:p

saya ni pun dh jadi macam2 monster dah.biar ler 2 org ni dulu.hehhehe

eira eixora said...

diorang ada page ke kat FB? nanti nak like lah

uncle gedek said...

fridge tu besar sangat untok rumah uncle nan kecik ni... haha

Puan Kutu said...

betul2 murah la tu yg sold out,sabo jer la tak dpt bel,baru nak feeling2 dpt fridge baru kan.hehe

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Murah harga yang ditawarkan. Boleh pergi nanti.

LYAfrina said...

waa..harga runtuh...

**cmeynyer eryn..mm sgt2 pndai bgaya la.. nantimakin besar makin bijak la memilih.

HeNRieTTa JoSe said...

mesti murah sangat kan...smpai sold out...amboi anak dara nan saorang tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails