Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, November 4, 2013

lawak KAMPUNG..

Assalamualaikumsemua..


Hari ni i is keje u olls.jeles pada yang still cuti tu.:p

Rindu ngn budak berdua tu.

tengok jelah lawak petang ni ek.(bosan punya pasal.hehehe...)



Tak agak2 nak beli kampung.adeiii.:p

16 comments:

Puan Kutu said...

haha sy gelak besar masa mula2 tgok lawak ni dekat others blog

HeNRieTTa JoSe said...

Hehehe....adeh la...nk jd ketua kg xmenahan...

eira eixora said...

haha, macam mana la iklan macam ni leh lepaskan sebab rasanya dia cek dulu sebelum approve iklan

Kakzakie said...

Heeee... tak mahu kalah. Nak beli tanah pun susah inikan pula kampung!

Qhaifa Nur said...

kelakarnya...hajat nak jadi ketua kampung rupanya...

Cik Puan Rara said...

terus beli kampung ko!

acik idah said...

Huhuhu.. syok sendiri ke.. mentol ke.. atau saja nak buat lawak orang nie? apa pun lawak dia memang berjaya membuat diriku ketawa.. hahahahaha...

ct shah said...

@puan kutu

hahaha.dah ada org up kat blog lain ek?tapi mmg lawak kan?;P

ct shah said...

@henrietta jose

hahaa.suka ati dia jer nak jadi ketua kampung.:-)

ct shah said...

@eira exora

saya pun kompius cane leh lepas.sbb mmg mudah.my akan tapis dulu isi kandungan dia kan.

ct shah said...

@kakzakie

ni jenis yg byk duit kut.:p

ct shah said...

@qhaifa nur

tu lah dia hajat besor dia tu.tak cukup kampung,nak jugak mukim utk jadi penghulu.adeii...

ct shah said...

@cik puan rara

ni mmg betul2 hajat lama yg terpendam ni.:p

ct shah said...

@acik idah

hahahaha..memang lawak kan?;p

LYAfrina said...

hehehe..

salam, bru smpat singgah hari ni

SangRatoo said...

hehehe..ada jugak org jual kampung..heheheh.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails