Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, December 17, 2013

focsale & hubby's birthday cum anniversary

Assalamualaikum..


Hari ni dh start FOC (Factory Outlet Carnival) Sale di MATRADE.

Sapa2 nak join,boleh datang start hari ni sampai hari ahad.Macam2 ada...


this is the banner (cilok dlm email):p










Last Friday pulak(14/12/2013),adalah my hubby's birthday dan jugak merupakan our 5th anniversary.kitorg kawin pada tarikh birthday hubby.senang nak ingat date.hehehe..

pejam celik,pejam celik rupanya dah 5 tahun kami mendirikan rumahtangga dan dah ada 2 org puteri yang comels menemani hari kami.
alhamdulillah,syukur kepada Allah subhanawataala kerana masih izinkan kami bernafas di bumi bertuah ini.

nak flashback jom!



 ni adalah momen bersejarah kami dinikahkan oleh arwah abah.sedih sgt time ni.semua family saya nangis.:-(




 Malam berinai.masa ni free hair lagi.:P




 Masa ni tgh seronok berkelah kat FRIM.saya tengah preggykan si budak bertuah Eryn 5 bulan.kurusnye lah aku time ni haih..nangis...



the present...tengok dah naik kan pipi saya,dah macam pau..nyampah tau!


Anyway,to my hubby,happy birthday yang ke tuttt & happy 5th wedding anniversary to us.Semoga Allah terus melimpahkan rahmat ke atas keluarg kecil kita.
We love you daddy till death do us apart.muah..muah!!!!


p/s:tak sabar nak tengok FOC Sale kat bawah ni.Semoga Allah tetapkan imanku agar tidak boros.:-)

8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

Kakzakie said...

Tahniah dari kakak dah 5 tahun dan dikurniakan 2 puteri lagi.

Pipi pau bukan sembarangan ni. Tambah cantik tau - value tinggi.

Umi Qi said...

Ibu sofea nih cantik sgt tau....lahir tahun 84 ek? if yes kita sebaya...sep sikit! cantiklah masa ct kahwin....cantikkkkkkkk

acik idah said...

Ermm.. bukan main tunduk lagi pengantin perempuan tu.. sopann nyerr!! :D

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Tahniah. semoga berbahagia selalu akak.

HeNRieTTa JoSe said...

selamat ulang tahun perkahwinan...

LYAfrina said...

alhamdulillah..
double celebration la ni ye..

selamat hari lahir buat hubby & happy wedding anniversary for both of u. lya doakan moga kalian dimurahkan rezeki & dikekalkan kebahagian hingga ke akhirat.amin

ct shah said...

tq semua for ur wishes.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails