Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, October 11, 2010

eryn jumpa doctor azizi...

salam semua...

oleh kerana eryn punya batuk dan selsema tak baik2,so we all decided to take her to see her paeditrician doctor in Damansara Specialist Hospital.ambik time off kul 3pm,terus ambik eryn kat umah babysitter but unfortunately the doctor is on leave till this friday.Tapi luckily ada seorang doctor yg agak bagus juga kat situ but dia punya queue mak aii...takleh nak citer.nak tak nak,terpaksalah jgk gi jumpa doctor tuh,karang tak baik pulak.bayangkan we all sampai around 4pm and our turn is 7.30pm!dekat 31/2 hours kitorg bertapa kat situ.nasib eryn tak mengamuk.ok jer dia behave.maybe sebb ramai kawan dan ramai yg melayan kerenah dia tuh.Doctor tu lambat masuk sebab dia kena rounding ward,musim sakit agaknya.







from outside





keadaan dlm clinic...





muka org yg boringggg...baca mag lagi baikkk...





minum susu dulu..lapar ma..





wat muke stim lak..





selongkar handbeg..janji tak nangis..





'euww..mama ni suke snap gambar saye jer..'






'ahh..mamam tissue ni dap jugak'





'oklah,saya pun nak wat rounding gak.ingat doctor jer boleh?'





jalan sambil mamam tissue.bagusnyerrr...


Mama harap selsema dan batuk eryn akan baik pas nih.Tapi pagi tadi we all perasan yg dia dh tak batuk dah.Mmg bagus ubat kat sini.eventhough mahal sket,tapi demi kesihatan anak,it's worth it.Kebetulan eryn mmg serasi ngn ubat kat DSH ni jer.Pernah bawak dia jumpa klinik pakar kanak2 kat damansara jaya,tapi tak serasi.dah lah tuh,tumbuh bintik2 merah lak kat badan.Mmg ngada2 tul.Tapi apa2pun,we all suka ngn doctor dia yg biasa tuh,Dato' Dr Musa Nordin.mmg best dan takdelah kena queue lama sgt.







2 comments:

..::SangRatoo::.. said...

eryn..cepat baik ye girl..

sha a.s said...

comel je doc kenit tu bwt inspection....ehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails