Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, October 27, 2010

casa idaman

huh...so sick waiting for our key to get into our new house.Call the developer,they said that we'll get the key paling lambat hujung tahun ni (disember).
bosan..bosan....:-(
Last week tgk,still ada lagi wayar berselirat,tak proper lagi.Lembab betullah.hampagas.





can see those wyre cabel??sakit ati tgk tau.






nampak cam semua dh siap,tinggal wyre bodoh tu jer.



Hopefully the developer will not break their promise to give us our key latest by this end of year.Yela,kita kena pay for the interest yg semakin tinggi every month tapi umah tak dpt duduk lagi.Nasib ada rumah mertua yg baik hati sudi tumpangkan kami.kalau kena menyewa,mmg hazab jugaklah.:p







7 comments:

NM02 said...

biasa ar cik yam. ada beli umh mmg gitu. sabar le banyak2...

biar dorang setelkan kerja2 tu slow.. kalu kalut kang ada plak yg tak kena. biar lambat, asal selamat.

ct shah said...

cik ena gebus:tu lah,saya mmg tgh bersabar ni.saje jer luahkan perasaan tak pueh ati ni kat sini.ater,tak sabo2 nak duk umah sendiri.baru lak tuh.tu yg jadi ghupe cenggini tuh.

wardah said...

harusss lah tak sabar nak duk rumah sendiri. mesti dah pikir konsep sume nih. hehe

..::SangRatoo::.. said...

yea!..eryn nak duduk umah sendiri..beshnyeee..aaron laa tatau bila boleh balik umah sendiri..sedey mummy diee.. huhu~

ct shah said...

wardah:ehem2..haruslah konsep sume dah ada tapi itu rahsia..hehehe.:p

sangratoo:sabar ye mummy,insyaallah,one day dpt duduk jgk umah sendiri.

Imran said...

didn't know that you have blog. good to see another idamanian blogger friend :)

ct shah said...

imran:hehe...what a surprise!didn't thought that you will drop ur comment here.baru semlm usha ur blog.anyway,nice blog u have.and good to see u too neighbour.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails