Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, March 9, 2011

update...

assalamualaikum semua...

wow!!dah lama rasanya tidak menaip entry kat blog nih.bz lah.bz body.kuikuikui..today & yesterday ada seminar kat ofis nih.mmg fun giler sampai leh terlupa nak snap pics.ok,today just nak update pasal perkembangan my house.
Heaven giler rasa bila dpt duk umah sendiri.oh ya,lupa nak bagitau i officially tido umah sendiri since last week.but we all tak duduk rumah terus as we all tak dapat lagi cari pengasuh eryn yg bagus mcm umi.so we all balik tido kat umah on weekend sajork.teringin nak wat housewarming,tapi kena tgk ongkos dulu.hahahaha..
so,seperti yang dijanjikan ..taraaa..welcome to my not really tiny cute house.inilah rumahku syurgaku...





ok,inilah kitchen saya.tapi baru siap kabinet bawah sajer dulu.kabinet atas dh ditempah dn insyaallah akan siap lagi 2 weeks.can't hardly wait.ngeee...


 ini dapur memasak.lalalalala...




ini bilik air no.2.




this is my hall.simple but nice.

ni our dining.lagi simple.




ni bilik anak dara kami merangkap bilik guest...




saje nak enterprem hadiah redeem point dari huggies.ngehngehngeh...



ni master bedroom.tak bpe besar sgt..




ni our master bathroom..





saje nak enterprem masakan i.walaupun simple.ada aku fedulik???hahahhaa.


 

gambar ni blur sket.korg teka apa ni???yg penting laki i makan habis.ah,very da vanggaa..



so itu saje nak citer.sekian..


p/s:tak sabar nak tunggu jumaat nih.nak lepaking kat umah bersama suami dan anak tercinta.

11 comments:

azieazah said...

Tahniah. Dapat rumah sendiri. Wpun mungkin kecik tak berapa besar, tapi alhamdulillah. Rumah sendiri, kan? Lagipun cantik sangat!

Keluarga yang lengkap, ada rumah idaman, anak yang comel membesar. Bersyukurrrr...

Ohh Sup Soohon tu Kak Azie pun selalu masak tau. Paberet anak2 makan dengan Sambal Tumis. Perhhh..

Yang blur tu macam Sambal Tumis Bilis + Kentang jerrrr...

Antara Tergelak dengan Terbahak... Hak Hak Hak Hak!

sha a.s said...

ct, nice! tema kaler umah awak mcm umah kita la~~~ ehehe

Dimple said...

comel lah rumah dia. sedap mata memandang. heheh. eh nanti housewarming jgn lupa panggil kami ^^ ;)

ct shah said...

azieazah:terima kasih kak azie.alhamdulillah,akhirnya dapat gak duk umah sendirik.cam x caya pun ada.even bukan umah double storey,tapi kondo jer saya mmg syukur sgt2.(actually mmg skrg suka duk kondo,senang sket nak kejar anak).hahahha

sha:tq sha.wah,cam tema kaler umah awak ker??kebetulan lah tuh.tak taulah,saya mmg suka colour2 yg down to earth camnih.hehehe

dimple:hahhahha..of course kamuk jugak akan aku jemput bah bila cukup ongkos utk wat housewarming nanti.:-)

wardah said...

like the kitchen cabinet. simple but nice. suke suke!

ct shah said...

wardah:i also like it.nampak cam daring gitu .black+red.hehehe..

..::SangRatoo::.. said...

kite ske laaa kitchen cabinet itu..especially the colour..superb! remember colour..cool, warm & neutral..heheheh

ct shah said...

sangratoo;hahahaha..i do remember that pn jue.the colour i choose here is a warm +striking colour bak kata marina 'grrrrr'...hehehe..:p

ZSqueenbee said...

dear, chomellnye taratak kamoo..sukenye nengok..nice babe!! kitchen cabinet ngancam gitew..sye n en somi suke bab2 deco2 umah ni..hihi...

wahida said...

wah...cik yam dah pindah umah baru la...

NM02 said...

entah... bila nak ajak house warming nih????? kaler dapo kau mmg feveret aku. dah lama aku idam kaler itam merah. tunggu... akan ku saksikan suatu hari nnt.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails