Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Thursday, April 14, 2011

huggies upin & ipin winner (consolation prize) yippee!!

assalamualaikum semua..

dah lama x membloggingkan diri seminggu ni.ada kisah pahit yg ingin dikongsi bersama tapi tunggu next week sbb hari ni tak bawak cabel laks.bila ada gambar,barulah akan mengkukuhkan lagi bukti penceritaan.betul tak??today,just nak kongsi kegembiraan dpt gak hadiah saguhati dek kerana saja2 masuk peraduan upin & ipin anjuran Kimberly -Clarks & Huggies ni.Last thursday dapat kol dari pihak Kimberly-Clarks.Mula2 ingatkan ejen rumah mana ntah yg kol almaklumlah saya dpt byk sgt sms & kol dari ejen2 yg tanya wether nak jual @ sewa sbb byk sgt prospect nak beli umah yg saya duduk sekarang ni.pastu saya cam blur2 jap bila diorg kata saya menang hadiah saguhati berupa hamper misteri dari huggies + produk baby huggies bernilai rm50.jadilah kan dari takda.kebetulan plak anak saya ni mmg guna huggies from the day she was born.To Huggies,thank you so much for this prize!(belum dpt lagi,nnti diorg akan pos).




saya google2 dlm website huggies,mmg sah nama saya ada dlm list..hehehe..


Hadiah Saguhati

1.  ZARINA BINTI JUFRI 26.

NOR AZLINA BT AHMAD HAMIZAN
2. SITI SARAH BINTI MUSTAFA 27. LISSA BINTI HASSAN
3.  HAREANY BINTI ABD
 HAMID
28. NORAZIAH BT MOHD
4. OMMI FARHA BT. LEPE @ LEPAR 29. NOORHAYATI BT ABD RAHIM
5. NOOR NAGIHAH SHAMSURI 30. ATINA BINTI KAMARUDDIN
6. CHENG KHENG HEE 31. CHEE SHWU WEN
7. FARIDAH BINTI HABIB 32. ROSNITA ZULKIFLI
8. SURAIDA BINTI MOHD GHAZI 33. MAIZATUL AKMAM JURAIMI
9. RAFIDAH BTE RASOL 34. LOW BEE KOON
10. ZULIANA BINTI ZUKIPLI 35. CHEAH POH FOOK
11. YAP SIEW PING 36. TAN YING YING
12. MAIZATUL HANIM BINTI OSMAN 37. HEZRINA BINTI RAMLI
13. HASLINDA BINTI HUSAIN 38. SITI NORAHMIZAHBINTI RAHMAT
14. PHANG POH FUNG 39. RONI AZIRA BINTI MB RAHIM
15. PHANG LI JIEN ELIZIA 40. SHARIFAH AMIRAH BINTI SYED AB HAMID
16. SALAYATI BINTI ZAKARIA 41. SALLINA A. RASHID
17. NORYUZAIYANA BI YUSOP 42. SITI FATIMAH NOR
18. NOR AZIMAH BT MUHAMMAD AWANG 43. SITI MARIAM BT. BAHAR






6 comments:

..::SangRatoo::.. said...

tahniah eryn dan mariam :)

ct shah said...

mummy jue:tq..tq..alhamdulillah...:-)

ZSqueenbee said...

woooo bestnyeee..tahniah wak...

NM02 said...

ape hadiahnya???

ct shah said...

pia:tq mummy to be..hehehe

kak ena:tak tau lagi.diorg lom pos.nnti dh pos,saya kasi jaja kat cini ye.hehehe..

wardah said...

tahniah eryn! fia ada tag awak tau!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails