Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, April 24, 2011

Baby & Daddy Moment Contest

assalam semua.ya ampun!baru nak buat tag dari Mummy Kakal ttg baby & daddy moment contest ni.Ater hubby saya ni pemalu kucing orgnyer bila bab bergambar nih.so gambar dia ngn eryn adalah tidak byk,ciput sesangat.tapi berjaya jugak menggeledah gambar kat PC ni semalam.hahaha..jangan marah ye pn wardah atas keterlambatan saya ini.hehehe..
Ok,nak citer sket.contest ni dianjurkan oleh Pn Zuris dari blog D'La Maya

Macam biasalah,nak join contest ni kena ikut rules pn penganjur.antaranya:-

1)Mesti follow blog D'La Maya (Done)
2)Klik LIKE pada D'La Maya FB Page.tak wajib tapi satu kelebihan jika buat (PC kat ofis ni kena block FB jadinyer takleh KLIK.nak buat kat umah,broadband sgt slow).
3)buat satu entry dan letakkan sekeping sahaja gambar baby & daddy.Baby mestilah berumur sehari sehingga 2 tahun sahaja (Done)
4)pastikan entry anda link terus ke entry ini.(Done)
5)Tag sekurang2nya 3 org utk join contest ni (Done)
6)jgn lupa tinggalkan komen penyertaan anda (itu sudah mesti!)






NAMA BABY : SOFEA ERYNA BINTI MOHD SHAHRUL
UMUR : 1 TAHUN 7 BULAN +


Saya suke tengok moment Eryn dgn ayahnya.Dia sangat suka kalau ayah dokong dan selalu sebut "ayah!ayah".foto ni masa kat umah before kitorg nak kuar jalan2,ayah dia sibuk suruh dia nyanyi lagu mickey mouse club kat disney channel tapi Eryn rasa cam lawak kut,tu yg dia sengih cam kerang busuk tu.adoii...


Tarikh tutup : 30 April 2011

Dengan ini saya nak tag follower terhebak saya dikala ini :



Marilah sama2 kita memeriahkan contest ini ya.

12 comments:

Dimple said...

hehe. mami akidoariqo pon kena tag ke. hehe. insyaAllah akan menyahut cabaran. hehe. ;)

ct shah said...

dimple:buat jgn x buat.hehe

sha a.s said...

ct, gud luck......

ct shah said...

sha:tq..tq..

Ann said...

eryn comel. pandai dia buat muka.

good luck ct. me jugak yg tak buat2 lagi. :p

wardah said...

yeayy, gambar dah besau! good luck eryn!

ct shah said...

Ann : tq ann.takpe take ur time.Alia pun pandai posing jugak.hehe.

Wardah : thanks dear!gambar besar ni pun atas pertolongan u jugek.

~daRLee ZuRiS~ said...

salam ct
thanks ye sudi join
best of luck!

btw..thanks untuk wish tu juga ye :)

ct shah said...

darlee:momantai (bahasa cina) maksudnya no problem.:-)

ZSqueenbee said...

weewiittt sme cam nme aunty la..msti THE BEST ni..hihi..muahhh kt baby sofea...

wahida said...

gud luck!!

ct shah said...

zsqueenbee:hahaha..nama dh nak dekat sama dah.amin..mintak2 masin ler mulut mak buyong nih.:p

wahida:tq jah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails