Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, June 22, 2011

melawat zoo..

assalamualaikum ...


Weekend lepas memang best sebab first time dapat spend time betul2 ngn hubby.my hubby kan orgnye mmg amat bz dgn work dan selalu most of the time kalau weekend dia kena gi keje.what to do.nak cari rezeki lebih untuk anak bini.tapi yg tak bestnyer si kecik tu boleh tido sepanjang kitorg kat sana.mungkin sebab terlalu penat dan mengantuk sebab bangun awal pagi tu.dah mak bapak pulak yg terlebih hover tgk menatang2 tu.hehe..ok,enjoy the piccas!


enterprem dulu. 


 ni muka dah mamai2 dah ni





 ni unta ada 2 ekoq jer..



 ni yang paling tak tahan.tak malu betul gajah ni.huh!:p



 see,kan saya dah kata..:P


tu eryn terkangkang lebih tu sebab space dah tak cukup utk dia tido dlm stroller tu.ater,dah semakin meninggi kan.nak kena beli stroller barulah nampaknyer.





p/s:tak sabar2 tunggu next year ni.harap2 semuanya berjalan ngan lancar.amin.

16 comments:

lynda said...

seronoknya pegi zoo...bila la dpt bawak Batrisya ke sana.

sha a.s said...

comel nyer erynn..tp syg dia bantai tdo pulak...kalau x, sure dia suke kn!

Anum said...

comelnya dia

NM02 said...

kau jadik eh pegi langkawi jugak next year?

kalu betul kau plan ke sana, aku harap planning korang akan betul jadi kenyataan.

bujal X said...

gajah tu~~~hahahaha~~~

*kat zoo boleh ambik gambar dengan rimau tak?soalan serius ni.

ct shah said...

lynda:pergi je.inilah masanya utk psend time ngn family time anak kecik.best!

sha:tulah.eryn leh bantai tido laks.tak best tul!

ct shah said...

anum:awak pon comel gak.hehe..

kak ena:haah.insyaallah kak ena.ni tgh survey flight ticket murah2 ni.saya terujer sbb nilah first time saya nak gi holiday ngn suami dan anak sejak kitorg kawen.haru tak??:p

ct shah said...

bujal x:ermmm..jawapan yg serius adalah....tak tahu.hahahha..nak amek gambor cane kalau rimau pun takde.dia gi sedap bantai tido dlm kandang.kalau tak,mmg nak.wakakakakak...

Kakzakie said...

Keletihan sampai tertidur. Tak meragam tak apa tak susahkan kita. Elok je dia lena....

ct shah said...

kakzakie:itu pun kebetulan dia mmg ngantuk sgt time kitorg bawak hari tu.dan mmg dia pun jenis kuat tido.mmg jadilah.huhu..

rose said...

eryn chomel.. chomel sgt...
wah best yer g zoo... tp gajah tu mmg x senonon lah.. nasib baik eryn tido.. hehehe

wahida said...

aku kalau pegi zoo tu kiteorg suka bg makan pisang kat gajah tu...ko tak buat ke?

ct shah said...

rose:hahaha..mmg tak senonoh pun gajah tu.semua org gelak2 tgk.tulah,nasib eryn tak tgk.kalau tak ketumbit nnti.ngeeee..;p


wahida:aku lupe nak beli pisanglah jah.lagipun eryn tido,takleh tinggalkan stroller dia.laki aku jer gi dekat2 ngn gajah tu tangkap gambor.

gedek! said...

1) Gambar zirafah tu sangat perfect

2) Gambar Gajah tu ada angle lain tak...?

cikmemy said...

bestnye baby g zoo...hehe

comeynye baby akak!

ct shah said...

gedek!:angle lain tak sempat nak snap sbb gajah2 tu takleh duk diam.:p

cikmemy:mmg best tapi si kecik ni leh tido lak.tq cikmemy.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails