Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, July 8, 2013

si kecik Amanda lak tak sihat

Assalamualaikum....


Hari ni baru naik keje setelah semalam el jaga si kecik Amanda.Dah 2 malam x dpt tido lena sebb budak kecik tu asyik nak melekat jer kat badan mama dia ni.
Dia bukan takat demam jer,tapi selsema teruk dan mata dia ada macam kena infection (nanah keluar daripada ketumbit kat mata kanan dia) saya agak sebab panas dalam kut.
Poor my baby.ari ni pun still demam but tak sepanas semalam.So saya tawakal jer antar kat umah babysitter ari ni.
Semalam bawak jumpa paed,kena gak ambik antibiotik.kalau boleh mmg nak elak,but doctor kata kalau tak ambik nnti lagi lambat baik.(sebab tekak dah merah & hidung dh blocked abis).huhuhu...


 Muka budak tak sihat


Sibuk nak keluar car seat.jgn harap ye nak.duduk diam2 sampai hospital ..

Hopefully Amanda cepat sembuh.Mama,ayah dan kakak Eryn sayang kamu.



P/S:balik ni tak sabar nak tgk progress umah.Apa khabar ler tiles aku tuh.Cepatlah siap.amin..

6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat berpuasa

ct shah said...

@nurzakiah hanum

selamat berpuasa jugak..

lynda said...

zandra hari tu pon mcm tu jgk....demam, batuk, selsema dan mata bertaik....mmg kene amek antibiotik la...tak boleh nak elak...

SangRatoo said...

get well soon Amanda :)..Salam Ramadhan utk Maryam and Family :)

ct shah said...

@lynda:
aku rasa sekrg musim demam lah.sabar jelah.tapi alhamdulillah amanda dh sihat cuma selsema sketttt jer.:-)

ct shah said...

sangratoo:
thanks jue 4 ur wishes.amanda is better now.salam ramadhan to jue & family too.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails