Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, August 8, 2010

Ayu's wedding reception

salam u ollss!!

pejam celik lagi 2 hari akan menjelang ramadhan.sekejapnyer saya rasa.teringat balik last year time ramadhan saya dah sarat dan time tu jugaklah saya deliver.hehe..tapi sempat puasa lagi dlm 14 hari camtuh sampai ari datang 'tanda'.time tu dah x guna pose,sbb dah keluar darah.tak sangka eryn akan menginjak ke setahun raya nih.:-).ok,rasa cam dah bersawang blog nih tak update.nak citer sket last saturday we alls (me,hubby,eryn,my mum,my dad) gi kenduri kawen kak ayu,my sis best friend.dia wat kat felda villa,sebelah jer ngn dewan perdana felda.tempat ni cam eksklusif restaurant sket,ngn ada rumah cam banglo utk beristirehat..ala2 perkampungan pengantin yg my sis kawen dulu.rasanya kak ayu n hubby nak kawen cam ala2 garden wedding kut.tapi memang best lauk die.byk giler,sodap plak tuh.ok,layan pics dulu yer...







ni time on da way gi kenduri tuh.eryn terujer sgt bila dapat berjalan.same as her mom ;p.





ni my sis thalia with our parents.tgh melahap tak pandang apa dah..heheh..





burpp...kenyang.alhamdulillah.ni pinggan my hubby.sori tak dpt nak snap lauk ape ater masing2 dh kebuluq..


Pas kenyang,we olls pun gi rehat jap dlm banglo yg disediakan tuh.ok kita layanzz lagi..





my mum "eii..apo kono ko nih tangkap gambar aku!!syoh,syoh.."





ape lah yg dibualkan tuh ek?..:p





eryn rimas ngan kasut baru dia tuh.asyik nak tanggalkan jer.sabau jelah.






time ni dia nak lambai bye bye tapi tak jadik..huhu..






my luvly princess...






eryn wit atuk.time nih dia nak lepas,tak mau pegang.sbb sibuk nak jalan sendiri.






"isk,atuk nih,pi lah.nanak gang gang.."






Last2 dia buat satu idea bernas utk dilepaskan.cium atuk..huhu..






yess..berjaya gak berjalan.time nih dia tak biasa lagi berjalan pakai kasut.tu yg jalan cam tak betul tuh.:p





"isk,taye nampak muka sayalah kat lantai ni.ajaib sungguh"






pose special ..tehehee.





with nenek






my sis ngan lara wit nenek & eryn...






eryn mmg excited sket bila dpt jumpa cousin dia.suka pegang muka lara.so sweet..






Lara happy pas kiss eryn.gambar depa kiss tak sempat nak snap.terlalu pantas..






Us


Dah pas sibuk bergambar2 sume,baru teringat nak snap gambar pengantin.hahaha...














pengantin tgh potong kek yg pertama.diorang potong dua bijik kek tau.kelass.!






ni second cake.





ermm..yummy..






Lastly,mestilah ambik peluang bergambar ngn pengantin.To Kak Ayu and hubby (lupa nama dia),saya doakan u olls bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat dengan zuriat yg comey2 dan sentiasa murah rezeki.







2 comments:

..::SangRatoo::.. said...

banyak2 gamba pon..ske sgt ngk eryn..kihkih..comeiii banget!

ct shah said...

sangratoo:-mama jue,thanks 4 ur compliment.hehe..Lara pun comei gak.kat sana sume org ingat diorg sisters.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails