Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Tuesday, August 24, 2010

Hospital Bersalin Hello Kitty di Jepun?

Huhu...rasa cam comel jer tgk hospital bersalin nih.rasa nak geget2 manja pengasas dia tuh.:p
First time tgk hospital bertemakan hello kitty iaitu kartun animasi yg femes di jepun dan jugak di seluruh dunia termasuk malaysia.sape tak kenal hello kitty ye tak? dia seekor kucing yg comel yg ada reben colour pink kat kepala.Memang negara Jepun terkenal pasal mencipta sesuatu yg kadang2 tak terjangkau dek akal kita.genius pun ye gak.Kalaulah kat Malaysia ni ada hospital camnih,kompom aku pergi.bling bling bling warna pink kat mata.tapi rasanya kalau nak beranak anak lelaki pun buleh kut kat sini sbb mcm ada blanket HK warna biru.oh...tak percaya?sila lihat dibawah ni ek...:-)






























Kan saya dah kata..:p








5 comments:

aSmiDar said...

HAHA..COMEL..

..::SangRatoo::.. said...

comei comei.. :P

wardah said...

ni kompem nak beranak 2 3 kali. super comel! hahaha

wahida said...

aku nak beranak kat sini aci x?

ct shah said...

asmidar;haha..mmg comel sungguh

sangratoo:kan..comei kan?:p

wardah : kita pun jangankan 2,3 kali..seploh kali pun sanggop..ngeee

wahida : aci..aci..aku sokong..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails