Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, January 26, 2011

i miss my mum..tsk..tsk..

salam semua,

tak tau nape,tetibe jer rindu kat mak.sejak kawen ni bape kali je gi tgk emak.nasib cny ni dpt 'green light' dari en hubby utk perabihkan masa saya dan eryn di rumah emak yg tercinte.hoyeh!

saya sayang umi,umiku sayang umi..
sayang,sayang umi..
umiku sayang..

sebahagian lirik lagu dari nadamurni dan jugak lagu feveret eryn..hehe..




gambar tahun 2009..eryn baru berumur 44 hari.baru habis pantang!.Masa ni nangis tau dpt gak jumpa emak.eceh,mcm ler jauh sgt..ngeee..

6 comments:

sha a.s said...

ct, kite yg dekat n slalu balik rumah parents ni pn rs rindu walaupun br 2 3 hari x jmpe.....mmg dasar x leh berenggang celah ketiak parents! huhu

azieazah said...

Anak omak ehhhh... oooo... anak omak. :)

ct shah said...

sha:saya pun sama.tapi sejak dh kawen ni mmg jarang sgt tido kat kpg.rindu ohh..

azieazah:ye..ye..saya mmg anak omak.cube tgk,muke saya ada iras mak saya tak??:p

rose said...

huhuhu.. sama lah gan kita ct. kadang2 tu spai buat vedio call nk tgk muka mak..( oh omak denn)

ct shah said...

rose:kita serupa.waaaaa!!!sob..sob...

NM02 said...

yam, pulang le selalu sebab mak kau mesti rindukan kau tapi mungkin dia diam diri je. sementara mereka masih ada

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails