Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, January 30, 2011

Jenayah yg semakin berleluasa...

assalamualaikum semua...

Mood pagi ni dari ok terus jadi cam 'incredible hulk' bila tgk dlm KOSMO Online hari ni.Bodoh punya manusia.Orang lagi nak anak,diorg buat camnih lak.Agaknya yg dok ada dlm kepala otak diorg yg macam lembu (lembu lagi ok) tu hanyalah nafsu nak buat seks jer manjang tanpa mengira dosa yg bakal mereka tanggung.Useless!hopeless!aku sumpahlah org2 camnih.Hidup dia tak akan bahagia sampai akhirat.tengoklah gambar bayi yg tak berdosa ni.Cuba korang bayangkan time pas dilahirkan tu (time masih hidup) dia menangis uwek,uwek..pastu yg si ibu ni tanpa belas kasihan terus buang jer dlm longkang kotor.dah ler tanpa seurat benang pun balut tubuh kecil dia ni.Mesti roh dia ckp,"sampai hati mak aku buat aku macam ni.Apa salah aku?Bukan aku pinta lahir ke dunia ni..."sedih sgt!!!!!





BATU PAHAT - Penduduk Taman Mekar, Ayer Hitam dekat sini gempar apabila mayat seorang bayi lelaki lengkap dengan tali pusat dan uri ditemui di dalam longkang berair yang masih dalam pembinaan di kawasan perumahan tersebut pagi semalam.
Mayat bayi itu ditemui seorang pekerja kontrak, Hamid Marsuki, 43, pada pukul 8.10 pagi ketika hendak memulakan tugas membina tembok rumah dan longkang di Jalan Mekar 5 di taman tersebut.

2 comments:

Ana Suzana said...

rasa mcm nak siat2 je org mcm ni kan.. moga dia dpt pembalasan setimpal atas perbuatan kejam dia

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

jahat betul, takde ati perut langsung.. camne la lahir cukup sifat gitu sng2 campak..
senang plak dorang banak ek??.. ai ni, siap kena belah lg.. hisshhh, apa nk jd la skrg ni, pompuan manyak leh beli.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails