Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, January 24, 2011

A Walk To Remember

pergh..last weekend baru berkesempatan tgk citer ni (A Walk To Remember) lakonan Mandy Moore & Shane West kat astro.tangkap leleh aku tgk kisah cinta dia yg sooo romantic dan agak tragis sbb si heroin mati masa ending (sakit anemia @ barah).citer ni dh lama,tahun 2002 (tapi baru aku tgk.ngee).time tuh aku baru habis spm.Yang bestnyer pasal movie ni adalah heroin dia which is mandy moore menyanyi sekali.sedapnyer suara dia.kalau aku jadi lelaki pun terus jatuh cinta punyalah..aku rasa kalau tgk sejuta kali pun tak jemu.thumbs up utk mandy moore & shane west yg hensem.





 romanticnyerr..



ni dia punya lyric lagu utk sountrack filem ni..lalalala






Title: Mandy Moore - A Walk To Remember lyrics




I'll always remember... it was late afternoon.
It lasted forever, but ended so soon.
Yeah You were all by yourself,
staring up at a dark gray sky,
I was changed.


Chorus
In places no one will find,
all your feelings so deep inside.
(Deep inside)
Was there that I realized that forever was in your eyes.
The moment I saw you cry.
(The moment that I saw you cry)


It was late in September and I've seen you before.
You were always the cold one
but I was never that sure
you were all by yourself,
staring up at a dark gray sky.
I was changed


Chorusx1


I wanted to hold you.
I wanted to make it go away.
I wanted to know you.
I wanted to make your everything,
All right.


Ill always remember it was late afternoon


Chorusx1


I think I saw you cry
The moment I saw you cry
I wanted to know you, i wanted to know you ....

 p/s: aku dah dpt solve pasal flight to singapore tuh.naik kete sudeh.jimat belanja.cuma nak kena wat passport antarabangsa jer utk aku,my hubby dan eryn.

10 comments:

sha a.s said...

dear, kalau nk tau, lagu tu kite bwt alarm clock since movie tu klua...gile lama kn...

movie tu mmg best! dia sgt sweet!

da penah tgk If Only? (Jennifer Love Hewitt & Paul Nicholls)....lg best tau! serious, x tipu....

ct shah said...

sha:tak sangka awak pun minat citer ni siap wat alarm clock lagi.since saya tgk cite a walk to remember tuh,terus gile lagu dia,sampai skrg terngiang2 dlm telinga ni hah.rasa mcm nak tgk over & over again.

oh no,jennifer love hewitt is my favourite actress beside sarah michelle gellar & mandy moore.tak penah tgk cite If Only lagi.balik ni nak carilah dvd cite tuh.thanks sha!

azieazah said...

Bila tengok citer yang best dan mengasyikkan, pasti terkenang-kenang, kan?

sha a.s said...

ur welcome! sila beli..kt astro last year ade gak tayang...

serious, mesti awak suke..(kite agak2 awak suke tgk movie yg jenis2 mcm If Only..A Walk To Remember ni)sbb tu kite suggest awak tgk movie ni....insyaAllah best!

Dimple said...

bestkan cerita ni. 1 of my fav. movie. wheee~~

..::SangRatoo::.. said...

eryn nak gi spore ye..naik keta je senang..nak ke sana kemari pun senang..heheh..

ct shah said...

azieazah:haah..mmg terkenang2 sampai sekarang ni.terkesan sgt di hati saya.i luv mandy moore & shane west!

sha:haha..awak mcm tau2 jer kite suka movie2 yg romantik2 camni ek.auchh..

dimple:wah,tak sangka ni movie feveret awak jugak.mmg best sgt cite ni.teringat zaman muda mudi dolu.hehe..

ct shah said...

sangratoo:mama ayon,fikir2 balik cam rugi jerk nak naik flight gi sana.mahei bebenor (org negori ckp).baik save duit yg tak bape ado ni ngn naik kete jer.leh jln2 makan angin lagi.:-)

wahida said...

ko jiwang eh?

ct shah said...

wahida:malulah aku nak ngaku.ehem..ehem..hanya aku dan suami tercinta jer yg tau.wink..wink..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails