Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Wednesday, January 5, 2011

my house view....


Sorry view tak bape jelas sbb time nih hujan lebat dan nak senja.tapi bila malam mmg cantik giloss view dier.nnti i snap ek kalau tak caye..ahakss...mmmmmmm....aaahhhhh..:p




Dan ini budak sgt hepi bila dpt bergambar ngn umah baru.siap posing bagai...aserehei harehei.....


Kesimpulannya saya amat bersyukur sbb dh ada rumah.rumah i sekrg under renovation tau.masih berdebu dan bersepah barang2 sana sini.Hari ni ada contractor dtg pasang grill umah laks.lalalalalala....

9 comments:

Dimple said...

adoi beb. eryn cute giler. macam mommy die. hek hek. mau girl jugak la. lalalalalala~

ct shah said...

dimple:hahaha...eriqo & akido pun cute banget..saya nak boy pulak pas nih..hakhakhak...

wahida said...

wah, bestnyer..ko jgn gelak kuat2 lak nnt...terkejut lak org sebelah umah ko nnt...kahkah...

ct shah said...

wahida:aku tak gelak.mengilai jer...hahhahahaha...

ZZnoor said...

serius comel baby awk ni! mcm tau2 je baby tu nk duk umah baru, muke sgt hepi!! hihi

ct shah said...

zznoor:hehe..tq en zz.semua bb adalah cumel.muka bb awak ngn pia pun comel (dlm bayangan).dia mmg extra happy lately.mungkin tau nak duk umah barulah kut.tergedik sana,tergedik sini.haih..

..::SangRatoo::.. said...

hehehe..eryn..seronott eh nak duduk rumah baru..yea yea..

ct shah said...

sangratoo:ye,eyin mmg sonot nak duk umah baru auntie.meh ler ajak ayon sama.hehe

Zefa NorAsmara said...

Salam ct.. salam kenal dr kak zefa..
Tahniah, duk rumah baru.. :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails