Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Monday, May 30, 2011

jenuh ....

assalam semua..

dah lama tak update blog kesayangan hamba ni.baru balik dari team building kat janda baik last week.So far,i'm having so much fun.yelah,tajuknya pun 'laughter clinic'.of courselah asyik main jer but with adult style.tapi sayang,takde satu pun gambar yg sempat di snap sebb lupa nak ambik.boleh gitu??

berbalik ngn tajuk kat atas tu..u olls mesti terfikir kan apalah yg mariam jenuh menunggu ni ek??

taraaa....takdelah big thing sgt..cuma kitorg jenuh menunggu benda kat bawah ni ha....



                                                              *
                                   

                                                              *




                                                              *










ni lah dia..bi-fold door nama dia.kredit to google.

kitorg decided utk tukar pintu kat yard sbb susah sgt nak bukak pintu mesin basuh (mesin basuh jenis front load) utk mencampak baju utk dibasuh.kena tutup dulu pintu tu baru leh bukak mesin basuh.dan jugak masalahnya ngn budak kecik ni.dia mmg pantang tengok emaknya takde depan mata.mulalah meraung bagai.dan jugak senangnya guna pintu ni sbb dia jimat space dan amat sesuai utk rumah kondo saya yg tak bape besar tu.dah order custom made dari houz depot.so far,saya survey semua kedai,rasanya houz depot yg paling murah.yg lain semua rm400+ ke atas,dan ada jugak yg sampai rm500+.yg ni kitorg beli dlm rm400.oklah kan.hai lah pintu,bilalah ko nak bertukar ni ek.ekekekekekek..


p/s:nnti nak tukar pintu bilik air lak.wink..wink..:-)

6 comments:

sha a.s said...

ahaha..seronok kan group 4 hari tu! ehehe

pintu cmtu mmg sesuai utk rumah atas mcm kite ni wak....kite penah tgk kt jln ipoh, ok gak harganya....

ct shah said...

ye..ye..mmg seronok group 4 ari tuh..syhhh..hehehe..

sha,kat jln ipoh area mana awak tgk?

Shahayu said...

wah... pintu kat yard pun dah cantik sangat.... ok nanti dah tukar pintu bilik air ... kasi update ye....

wahida said...

shahayu:takdelah cantik sgt pun.just nak utilise space jer.hehehe..
pasal pintu bilik air tu insyaallah tahun depan kut nak tukar.nnti akan diwar2kan.:-)

ct shah said...

shahayu:ya ampun..tersalah hantar comment balas tadi terguna id wahida.sbb tadi balas comment awak pakai pc wahida dan terus publish.aiyoo..dush..dush..

ct shah said...

tak pasal2 wahida termasuk dlm ini comment.sori jah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails