Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Sunday, May 15, 2011

upin & ipin sudah mari....

hari ni baru boleh update blog sbb last week blog is under maintenance.tapi yg tak bestnyer komen dari latest update dah hilang.coi!.ah,gasaklah.janji leh update.so,seperti dijanjikan,inilah dia ghupe hadiah saguhati saya tu.takdelah gempak sgt but at least ada.



 nilah dia hadiahnye: tumbler,buku mewarna & satu pack huggies ultra.





tengok tu,tekun tgk buku mewarna.huhu.:p

8 comments:

wahida said...

upin ipin tu kalau anak ko tak suka, bagi kat anak aku...hahaha!!!

ct shah said...

wahida:jah,anak aku suke giler kat upin dan ipin tuh.tu psl khusyuk jer dia tgk buku tu.tak bagi org lain pegang.

sha a.s said...

alorhh comel

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wah best hadiah2 tue

ieda said...

ok lah nie dik ..
cantik botol air upin ipin tuu :)

ct shah said...

sha:hehe..tq auntie sha

baby(mama amana & arief):oklah,alhamdulillah.janji ada.hehe

kak ieda:terima kasih kak.:-)

ZSqueenbee said...

bestnyeee...suke la baby tu...

ct shah said...

zsqueenbee:alhamdulillah,rezeki eryn.saje2 jer masuk ni.tak sangka ada jgk habuannya.:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails